Ett rasande tempo

Vänner!
 
Livet rullar på i ett rasande tempo. För två veckor sedan flyttade jag ut ur korridoren och in i min första, egna lägenhet. Jag har hunnit ta en tur till Stockholm för att fira min 25-åriga bror. Jag har haft inflyttningsfest som jag kommer leva länge på, jag blir så varm av all kärlek och tacksamhet jag känner inför de vänner jag har fått här i Linköping. Jag har varit på ännu en 25-års fest och ätit vegetarisk lasagne vid långbord. Jag och mina fantastiska Freudisar börjar komma igång ordentligt med planeringsarbetet och imorgon håller vi vårt första officiella evenemang, informationsmöte för faddrar. Annars kör vi på med tre möten i veckan och framför oss har vi kick-off, generationssittning, gückelpremiär (!), hålla i det traditionella onsdagsfikat för sektionen, vi ska hålla fulvinsstationer för andra fadderier, börja detaljplanera Nolle-P och massa, massa mer. 
 
Idag började vi en ny kurs, verksamhetsförlagd utbildning, askultation & studiebesök. Det innebär att vi ska få en större inblick i vad man kan arbeta med som psykolog. Därför spenderade jag 6 timmar på Campus idag var av en timme bestod av lunchmöte och chokladbollsätning. Efter det cyklade jag iväg till City Gross för att handla inför veckans matlagning. Jag hade bestämt mig för att premiärlaga linsgryta idag eftersom jag länge varit nyfiken. 
 
Jag gjorde alltså en gryta på bland annat linser, lök, curry, tomater, spenat, broccoli, kokosmjölk, sambal oelek, vitlök och massor av goda grejer. Till det åt jag ris och toppade med cashewnötter! Det blev gott! Det kommer definitivt lagas igen.
 
Dagarna är långa nu men jag känner mig väldigt glad, idag kanske allra gladast över att jag slipper skriva omtenta på min födelsedag som jag var så säker på att jag skulle behöva göra. Kram på er. ♥