Kanske är 2017 mitt år

Vänner! 
 
Jag har minst sagt rivstartat året. Januari har varit en händelserik månad och jag tänkte berätta för er vad som har hänt och vad som väntar framöver. 
 
♥ Jag har blivit invald i Psykologprogrammets fadderi, kallat Freud. Under våren kommer jag tillsammans med 9 andra fina individer planera (och genomföra) blivande psykolognollans välkomstperiod, Nolle-P. Jag personligen har blivit reservansvarig i fadderiet vilket innebär att jag kommer ha ansvar för reserverna som kommer in på programmet efter skolstart. Jag kommer ansvara för att de kommer in i klassen, studierna, Nolle-P, att dom har boende, etc. Det här ska bli så djävulskt roligt, spännande, jobbigt och lärorikt!
 
♥ Den 13e januari ramlade det in ett mail i min inkorg om ett lägenhetserbjudande. Det kom som en chock för mig och jag övervägde det noga innan jag fattade mitt beslut. I slutet på februari kommer jag att flytta ifrån mitt korridorsrum till en egen lägenhet på 34 kvadrat i T1. Det känns stort, ångestladdat, spännande, roligt, ja det känns som allt på samma gång ungefär.
 
♥ Den 26 januari drog jag spontant till Warszawa tillsammans med 15 andra psykologvänner. Det var spännande. Vi åt sanslöst billig mat, drack sjukt billig alkohol och åkte pinsamt billiga uberresor. Sedan gjorde vi såklart sådana där turistgrejer, som att gå på museum och promenera runt i gamla stan. All servicepersonal var ofantligt otrevlig och arkitekturen påminde om slummen. MEN, nu har man varit där också! Check!
 
♥ Min favoritperson har återvänt till Linköping och när det oväntat knackade på dörren en torsdagseftermiddag strax innan tenta, då fällde jag ett par tårar av glädje. Det är ju nästan overkligt vad livet känns lättare med fina vänner i sin omgivning. 
 
♥ Mina dåliga dagar är nu för tiden väldigt få. Jag känner mig väldigt, väldigt glad. Sådär genuint glad. Kanske är 2017 mitt år. 
 

 

Vegobiffar

 
Vegetariska biffar med zucchini, morötter, purjolök och mozarella. En sallad och orimligt mycket tzatziki. Dagens lunch.