Att fylla 22

Den 30 mars blev jag ett år äldre.
 
Jag hade en så himla fin dag. Dagarna innan hade varit dåliga och när jag gick och la mig för dagen den 29e så var jag deppig och slut efter att ha haft huvudvärk bokstavligen hela dagen. Men när jag vaknade vid 09:30 på min 22-års dag så hade jag sovit bort huvudvärken, tagit igen flera dagars sömn och möttes av så fina gratulationer på mobilen. Någon jag tycker väldigt mycket om hade till och med spelat in en låt till mig, så där låg jag nyvaken i sängen och grät och skrattade om vartannat.
 
Frukost åt jag i sängen, smoothiebowl med färska jordgubbar och en ciabatta med kycklingröra på. Dröm. Där efter bakade jag kakor innan jag for till campus för gückelmöte. Vidare ner på stan för att inhandla alkohol, vimplar och strumpbyxor. For sedan till mitt gamla hem för att dricka te och hänga med någon som ligger mig väldigt vamt om hjärtat. Där efter var det ett par stressiga timmar med lite sista-minuten-bakning, städning, middag, göra sig i ordning, pynta hemmet med ballonger & girlanger. Kl.19 trillade det nämligen in en himla massa fina människor. Jag hade dukat upp med gräddtårta, kolasnittar och chokladbollar och ett kombinerat tårtkalas och förfest väntade. 
 
Det blev otroligt lyckat, kvällen började med ett mysigt tårtkalas där vissa skålade med te, andra med vin (jag). Senare på kvällen anslöt sig ett annat Fadderi och det förtärdes alkohol i hög fart. Vidare for vi till Kårallen vid 12 och dansade oss svettiga. 
 
Hela dagen gick jag och var otroligt emotionell. Det är otroligt vad fina människor jag har i min omgivning, som överöser mig med kärlek och fina presenter. Jag är så otroligt tacksam. Jag kommer att leva länge på detta. ♥
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback