Den andra och sista veckan på Nolle-P

Hej på er!
 
Under den andra och sista veckan av Nolle-P prioriterade jag en del. Jag behövde fylla kroppen med sömn och vila, frysen med matlådor, garderoben med tvättade kläder, själen med ensamtid och dammsugaren med damm. Därför skippade jag en del aktiviteter och ägnade mig åt lite annat istället. Men ändå hann jag gå på grillkväll i Vallamassivet tillsammans med en himla massa andra program där vi spelade kubb, åt grillkorv, fick besök av en orkester och drack alkohol tillsammans innan vi gick på terminens första kravall. Jag har gjort mig fin i lockigt hår och full makeup för att gå på finsittning. Det bjöds på god mat, en himla massa grymma gückelframträdanden och pris till min nollegrupp som vann tävlingen som sträckte sig över hela Nolle-P! Vi fick även leverera ett grymt gückel som vi hade övat på hela veckan, det var kul, väldigt kul. Efter det hängde vi på Flamman fram till på småtimmarna innan vi, dagen efter, möttes hela klassen för att frossa i en god brunch. Det var våfflor, mackor, bakverk, färsk frukt och mycket mer.
 
Nu är det hela slut och vi är nyblivna psykologettan. Nolle-P-sjukan har omfamnat mig och jag snorar, slemmar, hostar och svettas lite extra mycket av cykelturerna. Annars mår jag faktiskt väldigt bra. Det känns så himla skönt att vara tillbaka i vardagen och jag ser verkligen fram emot hösten med allt vad det innebär. 
 
Hur som helst så har jag haft två fantastiskt fina första veckor på psykologprogrammet. Jag ska vara helt ärlig med er och säga att det känns mycket bättre nu än vad det gjorde för ett år sedan när jag började på Personal- och Arbetsvetenskapsprogrammet, både vad gäller klassen och studierna. Håll tummarna för att den känslan fortsätter att hålla i sig!
 
Vi hörs. ♥