När livet får magen att pirra

 
Hej!
 
Livet här i Linköping har känts så himla fint på slutet. Kanske kan det bero på att vädergudarna har bjudit på sol och att livet har bjudit på fint sällskap, mycket alkohol och god mat. Men det är bara en vild gissning.
 
Idag for några av oss i korridoren till Smultronstället i Söderköping och åt stora mängder glass. Igår dukade vi upp till en fantastisk grillmiddag och drack cider på uteplatsen tills det blev för kallt. I fredags hängde vi på uteplatsen i solen och drack goda drinkar innan vi skådade Linda Bengtzing på scen. I torsdags var vi några tjejer som drog till vårt Kårhus efter skolan för att äta hamburgare, dricka ett par glas vin och spela quiz. I onsdags drog vi en spontanare och kutade in på Systemet innan stängning innan vi delade en box rosé på uteplatsen i solen. I onsdags så fick jag och mina flickor i Valberedningen hämta ut våra efterlängtade tröjor. Förra helgen hade jag finbesök av mamma, pappa och mormor. Jag visade mormor campus, bjöd på middag här i korridoren, tog en tur på stan, åt italienskt och drack vin. Det var fint. 
 
Som ni hör lever jag loppan för tillfället och jag försöker njuta av detta till fullo innan jag lämnar Linkan för sommaren och så även min fantastiska lilla korridorsfamilj och fina klass. Tyvärr är pluggmotivationen på botten och jag har till veckan en sista redovisning och en dugga att skriva innan jag är fri för denna termin. 
 
Hoppas att ni mår lika bra som mig, var rädda om er så hörs och ses vi snart. ♥
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback