Följ med mig en tisdag

 
10:30
Klev upp efter att ha dragit mig i sängen en halvtimme. Till frukost kokade jag två ägg och gjorde en smoothie på banan, naturell yoghurt, hallon, blåbär och apelsinjuice som jag åt ute på altanen framför ett par youtube-videos. 
 
 
12:10
Hoppade på cykeln och for till ICA Maxi för att handla lite. 
 
 
13:00 
Tillbaka på altanen. Youtube-videos och nagelfix. Har ju ett inofficiellt nyårslöfte för året som går ut på att jag så gott det går, alltid ska försöka ha snygga naglar. Jag tycker att det har gått rätt bra hittills. Idag fick dom bli lila!
 
Jag har för övrigt sett att Essie har lanserat en gellack-serie som jag känner att jag måste testa. Det ser ut att finnas en himla massa fina färger, synd bara att dom är rätt dyra. 
 
 
15:00
Gjorde mig en skål jordgubbar med gräddmjölk och lyssnade på podd, idag blev det Bloggbusiness, en intervjupodd med bloggare!
 
 
17:15
Satte på mig shortsen, pluggade in hörlurarna i öronen och tog mig en promenad runt åkrarna. 
 
 
18:15
Middagsdags! Jag tillagade lax i ugn med citron & dill som jag åt med en sallad och en supergod räkröra med räkor, rom, rödlök, crème fraiche, dill och lite annat. Så himla gott!
 
 
19:45
Tog mig en lång dusch med inpackning, skrubbar och hela köret. 
 
 
21:00
Avrundade dagen i soffan med en stor kopp te, ett par rutor mörk choklad och en film, Paper Towns för att vara specifik. 
 
Ja ni, mycket mer än såhär händer inte om dagarna. Jag hoppas att ni har haft en bra dag, min blev i alla fall rätt mysig! Vad som händer imorgon får vi se.