Therese Lindgrens handkräm

Hej på er!
 
Som den stora handkrämskonsument och Therese-Lindgren-fan jag är, kunde jag inte låta bli att klicka hem Therese handkrämskit. Och ack så besviken jag är. 
 
Kittet består av tre krämer, en väldigt fet att smörja händerna med över natten och två lättare att kunna använda på dagen. Alla tre gör mig besviken. Först och främst, dofterna är rätt mesiga och svåra att urskilja, vilken doftar egentligen kokos och vilken doftar vanilj? Ingen vet, om det inte stod på förpackningen. För det andra, de två dagliga krämerna är rätt vattniga i sin konsistens och blir därför inte speciellt sköna att använda, dessutom återfuktar dom inte alls så pass mycket som jag hade önskat. Nog för att jag föredrar lite lättare krämer på dagen, men jag vill ändå att de ska återfukta. För det tredje, den feta handkrämen är katastrof. Den är som klister i sin konsistens, alltså inte som en fet kräm, utan som klister. Jag tänkte mig att den skulle vara superåterfuktande men mina händer är nästan lika torra morgonen efter som de var när jag gick och la mig. 
 
Annars är förpackningarna fina och i bra storlek, men det är tyvärr det enda jag uppskattar med produkterna. Dessa kommer dessvärre hamna i soptunnan och jag kommer återgå till mina favoriter från The Body Shop och Rituals. Tråkigt tycker jag! 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback