Min kärlek till Rituals

Jag vet inte riktigt om min kärlek för Rituals har nått fram här i bloggen. Därför tar vi det nu, en gång för alla.
 
Först och främst ser Rituals produkter väldigt fina och lyxiga ut i badrummet vilket jag alltid tycker känns trevligt. För det andra så doftar alla produkter helt fantastiskt, sådär milt och härligt som om man vore på spa. För det tredje har Rituals rimliga priser, de är snäppet dyrare än ex. The Body Shop men det är helt klart överkomligt, framför allt med tanke på vad man får för pengarna. Sist men inte minst måste jag säga att produkterna, av de jag har testat, är väldigt bra. 
 
Deras kroppslotion är min absoluta favorit i sortimentet. De har den perfekta formulan som inte är fullt lika fet som en bodybutter men något tjockare än en lotion. 
 
 
Tidigare i bloggen har jag skrivit om Rituals handskrubb och handkräm vilka fortfarande är favoriter hos mig. Jag har även testat en kroppsskrubb som jag tycker fantastiskt mycket om. Rituals har mycket salt- och sockerskrubbar i sitt sortiment vilket jag generellt inte är ett fan av. Men jag har hittat en risskrubb som jag tycker väldigt mycket om, den är helt lagom rivig i formulan. 
 
 
Mitt senaste tillskott är handtvål och handlotion att ha på handfatet vilket kanske inte är något en normal student brukar välja att lägga sina pengar på. Men nörd som jag är så blir jag löjligt glad av att ha matchande tvål och lotion på en silverbricka på handfatet. 
 
 
Jag har på senare tid även upptäckt doftstickor. Doftstickor har jag aldrig ens ägnat en blick tidigare då jag har trott att det inte har varit något för mig. Jag började dock fundera på hur jag kunde få badrummet att dofta gott utan doftljus eller någon tråkig wc-spray. Då upptäckte jag Rituals doftstickor som har en väldigt härlig, subtil doft och som passar utmärkt att exempelvis ha i badrummet. 
 
 
Kommentarer
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

rituals produkter är helt fantastiska :D

2016-08-16 @ 18:46:00
URL: http://merakibeauty.se
Postat av: Amanda

Ääälskar doftstickorna!! Har tre stycken hemma😍

Svar: Woop woop, dom är fantastiska! :D
Emma Emanuelsson

2016-08-18 @ 22:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback