Vårpepp -> vårdepp

Hej kompisar!
 
Jag har precis kommit hem från stan efter att ha inhandlat en ny, megastor resväska. Förhoppningsvis rymmer den allt jag känner att jag behöver ta med mig till Borlänge över sommaren. Ikväll vankas korridorsfest med en del trevliga människor. Min pepp ligger dock på botten och skramlar, jag har inte ens inhandlat alkohol för kvällen utan planerar att dricka vatten med is och möjligtvis ett sugrör för att festa till det lite. 
 
Solen skiner utanför fönstret, vitsipporna blommar i hela Linköping, vi närmar oss terminens slut och igår skrev jag en tenta på pedagogik som gick jättebra. Jag tänker att man förväntas vara rätt pepp och glad på livet i en tid som denna men den senaste tiden har jag varit rätt låg faktiskt. Jag har väldigt mycket hemlängtan, bra mycket mer än jag hade förra terminen. 
 
Det är alltid svårt att blogga efter att bloggen har ekat tom så länge, så här kommer allt på en gång:
 
Jag har under våren tvivlat på min utbildning och har därför sökt psykologprogrammet på LiU till hösten. Om jag kommer in så har jag ännu inte bestämt mig för om jag kommer tacka ja eller inte, det visar sig. Jag är engagerad i sektionens Valberedning och tycker att det arbetet är jätteroligt. Jag bråkar för tillfället med min favoritperson i korridoren. Jag har börjat promenera en hel del och mår väldigt bra av det, det finns en del bra motionsspår i närheten. Jag ser faktiskt fram emot valborg nästa helg och tycker att det ska bli kul att få fira det på studentvis. Jag känner mig lite ensam ibland även fast jag egentligen inte är det. Imorgon ska jag baka en daimcheesecake och bjuda korridoren på. Jag har beställt hem två böcker som inte är kurslitteratur, den ena handlar om högkänsliga personer. Jag var hemhemma över påsk, firade tre födelsedagar och påsk, det var fint. Nästa vecka ska jag både klippa mig och gå till tandläkaren. Jag har slutat att dricka Captain Morgan efter att det började ge mig alldeles för mycket minnesluckor. Nu för tiden dricker jag vitt vin och Sprite. Jag har fått husdjur i form av myror på rummet. Min självkänsla har svikit mig den senaste tiden. Jag har ännu inget sommarjobb till sommaren. Jag fick ett glatt skattebesked. Jag har väldigt mycket matlagningsinspiration för tillfället. Jag är fruktansvärt dålig på att fotografera mitt liv, det gör mig lite ledsen såhär i efterhand. 
 
Nu ska jag ta mig en promenad, trevlig helg på er!