En helg i Linkan

 
I helgen har jag varit i Linköping med mina föräldrar. För er som inte vet så bor min bror där sedan snart 4 år tillbaka då han pluggar Industriell Ekonomi på universitetet. Under året som gått har även jag beslutat mig för att Linköping även ska bli mitt hem de kommande tre åren. Jag har sökt Personal- och Arbetsvetenskap i Linköping i första hand och hoppas att jag kommer in. Då jag aldrig varit i Linköping tidigare så tyckte vi att det var en bra idé att besöka staden och se vad som väntar till hösten.
 
Vid kl. 08 i fredags morse styrde vi mot Linköping. Vi åt en hamburgare på MAX och gick i ett par butiker innan vi checkade in på hotellet. Där efter drog vi mot universitetet och mötte upp min bror som tog oss med på en rundtur. Jag förvånades över den otroliga mängd cyklar som stod parkerade överallt samt det faktum att universitetet kändes som en liten ministad. Olika byggnader, caféer, restauranger, Pressbyrån, cykelbanor, bänkar, gräsytor etc. På eftermiddagen drog vi oss hem till Daniel där han bjöd på god middag. Päronen och jag drog senare till stan och drack ett varsitt glas innan vi slockade på hotellet.
 
Lördagen började vi med hotellfrukost följt av flertalet timmar i ett soligt centrum. Jag och mamma letade jeans till mig men som vanligt hittade jag inte ett enda klädesplagg utan desto mer inredningsprylar. Två fantastiska ljuslyktor, en tillbringare i porslin och äntligen har jag plockat ihop min egen ljusslinga från Iris Lights. Det blev bollar i en mörklila/röd nyans, mörkbrun och beige. Jag har börjat samla på mig en del grejer inför kommande flytt så inredning känns lite extra roligt för tillfället. 
 
Lördagkväll innefattade en god tvårätters på restaurang följt av cider och drinkar på en sportsbar framför en hockeymatch, efter pappas önskemål. 
 
Jag tackar Linköping för denna gång, vi ses i höst igen!