Nyttiga chokladbollar

Människor hypar över saker i alla våra sociala medier. Bloggar, Instagram, YouTube, Twitter etc. Överallt, inom samtliga kategorier, finns det alltid något som är lite extra hett för tillfället. Nu hänger jag mest runt på skönhetskanaler men dessa chokladbollar har ändå lyckats nå fram till mig. Överallt kan man stöta på dessa små bollar och alla prisar dom till skyarna. Det sägs att de ska smaka likadant som chokladbollar, även fast de bara innehåller nyttiga ingredienser. För ett tag sedan testade jag även att göra eget mandelsmör efter att varenda jäkel på sociala medier käkar jordnötssmör till allt. Då jag inte tycker om jordnötter så blev det mandlar för min del och ja, det var rätt gott. Gott att käka till frukt som mellanmål exempelvis.
 
Men tillbaka till chokladbollarna. Det finns hur många olika recept som helst. Jag hittade på detta recept som föll mig mest i smaken. Det innehåller mycket nötter vilket jag tycker är gott. För att få dom att smaka ännu mer som riktiga chokladbollar bör man nog använda ett recpet med havregryn i. 
 
Smakade dom som riktiga chokladbollar? Självklart inte. Det finns ju inget som kan smaka precis som chokladbollar om det inte är chokladbollar. Men, de är väldigt snarlika. Denna chokladboll är givetvis inte lika söt och har en större kakaosmak, dessutom blev dessa lite mer tryffelaktiga i sin konsistens. Men jag blev ändå imponerad och glatt överraskad över smaken, de är faktiskt riktigt goda! Det känns som ett riktigt bra alternativ då sötsuget sätter in efter kvällsmaten eller då blodsockerfallet är ett faktum på eftermiddagen.
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback