Kanske sista inlägget skrivet i Årby

Hej på er!
 
Det har hänt en hel del den senaste tiden. Jag har blivit antagen till kandidatprogrammet Personal- och Arbetsvetenskap i Linköping, en treårig utbildning. Jag har fått tag på ett rum i en studentkorridorIrrblosset. Jag har varit till Särna för att umgås med släkt och klappa på min favorithund. Jag har ätit en himla massa god mat med vänner och familj. Jag har shoppat fina klänningar, besökt Västerås med mamma, tagit en sväng till Nusnäs och kikat på dalahästar, fiskat med mina favoritbrudar samt fått känna på, ännu en gång, hur kärlek känns när det smärtar som allra värst. Jag har varit en sväng till Stockholm för shopping, spelat bilbingo samt druckit drinkar på uteserveringar. 
 
Imorgon bitti drar jag till Öland en vecka. När jag kommer hem ska mitt flickrum här i Årby packas ner för gott i flyttkartonger. Den 12e Augusti har jag upprop i Linköping och där och då börjar jag ett helt nytt kapitel i mitt liv. Det känns skrämmande, sorgligt och ångestfyllt men också spännande och roligt. Det beror helt på vilken sida av sängen jag vaknar på för dagen, min kropp och själ är minst sagt en berg-och-dalbana dessa veckor. 
 
Jag bjuder på en hel hög mobilbilder och ja, räkmackanFerrys Bistro i Falun är att rekommendera. 
 
Ta hand om er. ♥
 
 

Vardagssmycken från Edblad

Jag har varit på jakt efter fina vardagssmycken att bära varje dag. Efter en del googlande hittade jag på fina smycken till bra priser från Edblad. Jag har redan hunnit köpa på mig två fina halsband samt ett par örhängen i samma serie som ett av halsbanden. Kedjan på halsbanden är tunna och diskreta, precis som jag var ute efter. Smyckena känns tidlösa och de funkar till allt. Näst på inköpslistan står ett par armband! Edblad har många fina att välja på. 
 
 

Ullaredsshopping

 
Det blev självklart en del shopping i Ullared. Vi alla hade tippat på att jag var den som skulle shoppa mest men så blev inte fallet. Både Emma och Elin spenderade en varsin tusenlapp mer än mig och jag kom ut med en påse mindre än dom. Det blev mest tråkiga och praktiska inköp för min del. En del köksprylar så som en ugnsform, köksredskap, matlådor & en köksvåg, hygienartiklar, kontorsprylar så som stift, hålslagare & häftapparat. Det blev även en del choklad, en långärmad träningströja samt en selfiestick, för att haka på trenden. 
 
1 434kr hamnade kalaset på. Mycket för pengarna det vill säga!