Ken Ring - Livet

 
Dom som känner mig vet att jag är lite svag för Ken Ring. I julklapp fick jag hans nysläppta självbiografi som jag började läsa för ett par veckor sedan. Boken har inte ett korrekt språk utan innehåller mycket förortssvenska, slang och svordomar men det är lite det som är charmen. Nu råkar jag ha rätt dålig koll på de slang som används i just förortssvenskan så jag har googlat ett par ord under bokens gång. Jag gillar känslan av att verkligen känna att det är Kens egen berättelse, både i själva innehållet och hur det presenteras.
 
Jag är i första hand inte svag för Ken just på grund av hans musik. Jag gillar visserligen många av hans låtar och anser att han är en duktig musiker. Där emot imponeras och fascineras jag av människor med en tung historia i ryggsäcken som har gått från botten till toppen på egen hand. Jag delar inte alltid samma åsikter eller värderingar som Ken och jag imponeras direkt inte av allt han har gjort, men jag imponeras fortfarande av honom som människa, i alla fall av den han har blivit och utvecklats till idag. En människa är inte detsamma som hens handlingar och så länge människor är stolta nog att förändras så ska dom respekteras (även fast det kan kännas svårt ibland).
 
Det roligaste med boken är att få läsa bakgrundshistorierna till flertalet saker som har skett i hans liv. Allt om kärleken till hans barn och till de kvinnor som har fött dom, historierna om hans närmaste vänner, bakgrunden till många av hans låttexter och hans syn på de största mediala skandalerna han har varit inblandad i. Jag har fått svar på flera frågor jag har undrat över. 
 
Jag älskade den här boken och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Nu är den tyvärr slut och Ken fortsätter att ligga mig varmt om mitt kändiscrushhjärta. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback