Soap & Glory - Shower Butter

 
När jag och Sofie besökte London i November så köpte jag en hel del produkter från Soap & Glory. Bland annat köpte jag denna Whipped Clean Shower Butter som är en body butter att använda i duschen. Detta är nog den härligaste produkten jag har i mitt badrumsskåp för tillfället. Jag brukar använda den på mina ben när jag har skrubbat och rakat dom i duschen. Då masserar jag in produkten i huden innan jag sköljer bort det. Den är fantastiskt skön mot huden, riktigt fet, återfuktande och känns skönt lugnande! Man slipper kladdig hud efteråt och det går finemang att dra på sig de allra tajtaste jeansen direkt.
 
Tyvärr är jag inte stormförtjust i doften. Jag skulle beskriva den som en blandning mellan dofterna shea och chocomania från The Body Shop i kombination med mandelmassa. Kanske inte speciellt förvånande då produkten innehåller både sheasmör, kakao och mandelolja. Men! Förpackningen är riktigt fin att titta på, dessutom praktisk istället för en burk. Man får mycket produkt, 250ml vilket räcker länge. För oss med normal hud som inte törstar efter fukt så räcker denna som återfuktning, är man dock väldigt torr i huden så hade jag kompletterat med en lotion efteråt. 
 
Tyvärr går inte denna produkt att få tag på i Sverige vilket är riktigt, riktigt synd. CrayCray.se säljer en del produkter från Soap & Glory men vad jag vet, säljer dom inte just denna. Annars vet jag att exempelvis Nivea har motsvarande produkter som går att köpa på närmaste ICA, så när denna tar slut så får jag nog lov att testa en av dom.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback