iHerb & Beautyjoint

För ett par veckor sedan beställde jag lite grejer från två amerikanska hemsidor som nu har landat i min brevlåda. 
 
 
Från iHerb.com beställde jag mitt absoluta favoritläppbalsam från HURRAW!, en ögonskuggsborste från Real Techniques samt Core Collection från samma märke. Jag älskar Real Techniques men det finns två nackdelar. Dels det breda skaftet på borstarnas ände som är till för att man ska kunna ställa dom (vem fan ställer sina sminkborstar?). De tar så otroligt mycket plats i mina borsthållare pga det. Den andra nackdelen är att man inte kan köpa alla borstar separat. I detta kit är jag egentligen bara ute efter borsten som heter Buffing Brush då jag vill ha den till min puderfoundation. Det känns så tråkigt att betala för mer än vad man egentligen vill ha. Men det är väl värt det antar jag, kanske hittar jag en favorit bland de andra borstarna i kitet.
 
 
Från beautyjoint.com beställde jag lite grejer från NYX som jag suktat efter ett bra tag. Det blev en läpprimer som ska få läppstift att hålla bättre på läpparna, av det jag har hittills har hunnit testa den är jag riktigt positivt överraskad. Det blev även en svart glittereyeliner samt en brun kajal. Jag tycker att svart kajal kan se lite väl hårt ut ibland, därför ville jag testa en i brunt. 
 
NYX är näst intill gratis på Beautyjoint (dock är frakten dyr, den baseras på vikten på det du köper) och en Real Techniques borste är jag för snål för att köpa i Sverige när jag vet hur billiga de är på iHerb. Frakten från iHerb gick denna gång väldigt snabbt, strax över en vecka. Annars har frakten från iHerb tagit ganska exakt två veckor hem till mig de andra gångerna jag har handlat där ifrån. Frakten från Beautyjoint tog även den ganska exakt två veckor.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback