Glad jävla alla hjärtans dag

Jaha, det är väl dags att släppa bomben. Vissa av er har ingen aning, vissa av er vet redan. Jag har skrivit, raderat, skrivit och raderat igen. Jag har ingenting publicerat just för att jag inte har känt att jag har något att berätta, mer än ren fakta. Fakta är tråkigt, känslor är mer min melodi. 
 
För tre veckor sedan blev jag singel då jag och Anders har tagit det gemensamma beslutet att bara vara vänner. Det är faktan. Känslan? Hjärtskärande och tufft som fan.
 
Vårt breakup var fruktansvärt fint. Men bara för att man skiljs åt i kärlek och värme istället för hat och ilska, så betyder det inte att det är lätt. Kanske är det allra svårast att bestämma sig för att man inte längre ska vara med en människa man fortfarande älskar. Kanske är det allra svårast att tvinga sig själv att lyssna på sin logiskt tänkande hjärna istället för sitt hopplöst älskande hjärta. 
 
För en vecka sedan klev jag innanför hans dörr med en klump i halsen och en lite lätt nervös mage. Han stod i duschen när jag kom och klev ut, stilig som få, från badrummet iklädd nyinköpta kläder. Jag konstaterar gång på gång att jag nog aldrig kommer få en så snygg partner igen. Hur som helst, jag frågade hur det var med honom och vi pratade om det som tyngde ner hans axlar. Efter det frågar han, "och hur är det med dig då?" var på jag brister i gråt. Han håller om mig och mellan snyftningarna säger jag, "jag känner mig bara så jävla ensam".
 
Efter två år i ett förhållande hinner man glömma bort och vänja sig vid en himla massa saker. Hur lever man exempelvis utan närhet? Vem vänder man sig till när man är ledsen? Hur är man stark ensam? Hur lever man utan en bästa vän?
 
 
It's me, myself and I, igen.
 
Kommentarer
Postat av: Sandra R-E

Ja du... ibland är det livets svåra stunder som i längden blir livserfarenhet.. svårt att leva med i pågående stund, men kanske nyttigt i längden.

Men hellre skiljas som vänner :) , än ovänner...eller genom att någon har dött bort.. :(

sköt om dig, kram

2015-05-04 @ 22:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback