Välkomna hem till mig!

Hej och välkomna hem till mig!
 
Som de flesta av er redan vet så bor jag numer i Linköping. Jag lyckades få tag i ett korridorsrum via Studentbostäder i Linköping. Jag bor mitt emellan campus och centrum så läget är perfekt. Rummet är riktigt fräscht, framför allt badrummet. Jag lever på drygt 20 kvadrat och delar kök med 6 andra typer. 
 
Jag har fått det riktigt fint här, om jag får säga det själv. Det ryms mer på 20 kvadrat än jag hade väntat mig och det känns fortfarande luftigt.
 
 
Min lilla "hall" där jag har den minsta hatthylla jag någonsin skådat. Bakom jackorna förvarar jag en golvmopp och en torkställning. Min långsmala, höga byrå är ett perfekt ställe att slänga nycklarna på när man kommer hem om dagarna. Min magnettavla med bilder, infolappar och inköpslistor gör det hela lite hemtrevligare. 
 
 
Badrummet ligger direkt till vänster när man kliver innanför dörren. Det är stort, nästan lite onödigt stort. Dusch, toalett, handfat. 
 
 
Jag har fransk balkong, där av balkongdörren. Ni känner nog igen er om ni har varit i mitt rum hemma i Årby någon gång. Jag har ju alla möbler med mig så det ser lite likadant ut. Jag fick en praktisk byrå när jag flyttade hit som rymmer mycket och agerar tv-bänk. Matbordet fick jag av min moster när hon flyttade från lägenhet till hus. Det får agera skrivbord då jag föredrar att äta i soffan istället för att stirra in i en vägg. Stolen har min fantastiska mor målat om, jag har en till hemma i Årby som får följa med när jag flyttar till lägenhet sen. Ramen ovanför bordet kommer givetvis få andra bilder på min riktiga familj så småning om.
 
 
Ena väggen är målad gul vilket till en början inte kändes som en höjdare. Dock funkar den riktigt bra ändå då jag har en del kuddar, filtar och inredning som går i varma toner. 
 
Jag är mina föräldrar evigt tacksamma som hjälpte mig att komma i ordning förra veckan. Medan jag var i skolan var de till IKEA, skruvade möbler och satte upp tavlor. Det är så himla skönt att i alla fall ha 20 kvadrat som man trivs på och känner sig hemma i.
 
Jag återkommer någon annan dag med en studentlivs-update, nu ska jag nämligen plöja lite kurslitteratur.
 
Ta hand om er. ♥