Att fylla 20år

Det är inte varje dag man fyller 20år. Förra helgen firades det tillsammans med några fina vänner. Vi spelade spel, tryckte chips&dipp, drack lite för lite och som vanligt sprang tiden iväg så att vi fick lov att springa till bussen. Vi avslutade kvällen på Etage innan jag totaldäckade i sängen. 
 
Denna helg, närmare bestämt i lördags, var det dags att fira med släkten. Farmor, faster och kusiner kom ner från Särna och självklart var mormor, moster och lillkusinen även här. Det bjöds på skumpa innan en trerätters, planerad av mig, serverades. Till förrätt blev det en rätt med kallrökt lax, till huvudrätt ett gott kött med potatisgratäng, bea & rödvinssås. Till efterrätt hade jag experimenterat ihop en kladdkaka toppad med chokladmousse och daim som vi åt tillsammans med hallon. 
 
 
Själva födelsedagen då, en vanlig måndag. Jag la mig i söndags kväll utan att ha ställt alarm. Jag sov gott, åt frukost och besökte gymmet i vanlig ordning på måndagar. Efter gymmet gick jag raka vägen till Systembolaget för att köpa mig ett par cider, bara för att det är så man ska göra när man fyller 20år. De bjöd mig på en flaska alkoholfri champagne dagen till ära. På eftermiddagen kom mormor, moster och Sixten förbi på födelsedagsfika och till kvällen blev det middag på O’Learys med mina fina föräldrar.
 
Nu när man börjar få några år på nacken så har pirret i magen lyckats försvinna och istället är tacksamhet ledordet för födelsedagar. Att springa runt och le hela dagen för att så himla fina människor hör av sig på olika sätt för att gratulera mig på min födelsedag, det är fint det. Tack.