Pod-tips

Jag har länge varit en riktig podcast-tönt. Jag tycker att det är ett fantastiskt roligt format. Tyvärr åker jag inte lång bussturer tills skolan längre så jag tar mig inte samma tid till att lyssna på lika många podcasts idag som jag har gjort tidigare. Dock tänkte jag ändå dela med mig av mina tre favoriter.
 
1. Sandra och Michelle
Sandra och Michelle producerar världens härligaste podcast. Med deras knäppa historier, deras sinnessjuka positivitet och livsglädje i kombination med så mycket vett så kan jag lätt påstå att detta är den bästa podden jag vet. Deras avsnitt är mysiga, de känns otroligt äkta och dom får mig, gång på gång, att le stort för mig själv.
 
2. Michaela och Dasha
66 avsnitt om kärlek. Det är precis vad Michaela och Dashas podcast är. Nu har dom tyvärr lagt ner podden pga brist på samtalsämnen, dock har dom lyckats skrapa ihop hela 66 avsnitt så det finns ändå en del att lyssna på om man råkar ha missat dessa fantastiska brudar. Jag har lyssnat på varenda avsnitt och även Michaela och Dasha bjuder på roliga historier samtidigt som dom ger kloka och vettiga råd om kärlek.
 
3. Värvet
Värvet är en slags intervjupod där en man vid namn Kristoffer Triumpf invervjuar kändisar av olika slag. Kristoffer själv har en otroligt härlig röst att lyssna till, han är lugn och extremt bra på det han gör. Intervjuer med kändisar så som Alexander Bard, Oskar Linnros, Steve Angello, Kristian Gidlund, Isabel Adrian, Maria Montazami och Gudrun Schyman finns att lyssna på. Det är intressant, det är väldigt intressant. 
 
 


Kommentarer
Postat av: EmmaG

Ja det tycker jag! Bra pigmentering för det priset även om man självklart kan önska lite mer men då är det ju bara att ta en blöt pensel! Färgerna är ju så fina så kööööp!

2014-09-26 @ 22:21:02
URL: http://www.nattstad.se/emmagoransson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback