Marieberg Galleria

Igår var jag och mormor på besök i Örebro för att ta oss en tur på Marieberg Galleria. Med mig hem fick jag en hel del grejer som jag tänkte visa er. 
 
Parfymeri L var en butik som bland annat sålde Victoria's Secret och e.l.f. Jag köpte därför med mig en fantastisk kabukiborste från e.l.f. Den är så pass fluffig som jag vill ha den, superlen och den känns förvånadsvärt bra för att vara från ett så pass billigt märke. E.l.f har sina guldkorn. 
 
 
På butiken TGR, eller Tiger, så blev jag alldeles stirrig av alla grejer de hade från golv till tak. Jag fick i alla fall med mig en slags förvaring som jag har stående på hyllan under mitt soffbord där jag har grejer som jag vill ha lättåtkomliga, pennor, block, sudd och bankdosa exempelvis. Jag fick även med mig tre snygga bläckpennor.
 
 
Lagerhaus hittade jag en fantastisk liten annanas i glas som nu pryder mitt nattduksbord. Jag förvarar läppbalsam och öronproppar i den, perfekt! Jag köpte mig även en receptpärm. Ett av höstens projekt för mig som arbetslös är att skriva upp massa av mammas recept som jag kan ta med mig senare när jag flyttar hemifrån.
 
 
Inne på BikBok köpte jag mig en kjol. Det är så främmande för mig att bära denna typ av färg då jag inte alls är en rosa person. Men jag tycker att färgen är så himla fin, riktigt gammelrosa. Jag tänker att den kan bli fin om jag klär ner den med svarta plagg.
 
 
Accent blev det en plånbok, som dessutom, dagen till ära, hade 20% rabatt. Jag ville ha en plånbok med band att ha runt handleden som jag kan ha med på krogen. Både pengar, mobil och garderobsbricka får plats!
 
 
Inne på Rituals köpte jag mig en skrubb för ansiktet. Denna doftar så himla gott och fräscht, den har små, små korn som dessutom ligger tätt. Jag tokälskar Rituals och skulle egentligen kunna köpa upp halva deras sortiment. Jag ser verkligen fram emot att testa denna.
 
 
Vårt klassiska Kicks fick sig även ett besök innan vi for mot Borlänge igen. Det blev ännu en krämögonskugga från Maybelline då jag fullkomligt älskar den jag har sedan tidigare. Jag köpte även en ögonskuggsborste från Kicks eget märke (25% rabatt på dom igår) som jag faktiskt tror kan funka bra.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback