Glossybox - September

 
I månadens box fick jag en kroppsolja från B.O.N. som ska minska synligheter av bristningar, ärr och liknande. Hoppade inga glädjeskutt när jag såg denna då jag inte gillar att använda kroppsoljor just för att dom är för feta för min hud, blev dock glad över att jag slapp få ett nagellack! Jag fick en ögonprimer från Absolute New York som inte känns särskilt bra när jag testar den på handen, den känns mer vattnig än klibbig men jag ska självklart prova den och se vad den går för. Ett läppbalsam från Chapstick som doftar sjukligt mycket kemikaliska jordgubbar. Detta gillar jag inte alls och tänker nog låta det glida ner i soptunnan. Vi alla fick även en ögonkräm från Benefit vars storlek faktiskt förvånade mig. Burken må vara liten men när jag väl skruvar av locket och ser innehållet så vet jag att den kommer räcka en länge, roligt! 
 
Glossybox har ju även inlett ett samarbete med Make Up Store där vi prenumeranter kommer få en fullstor produkt från märket i 5 följande boxar. Denna månad kom den första produkten vilket var ett eyedust (lösögonskugga). Jag fick min i en lila färg, inte överlycklig över det men ändå glad över att den inte var blå eller grön. Jag gillar lila ögonskuggor men dock inte i en sådan här skrikig färg, jag föredrar mer dämpade lila toner som går mer åt plommonlila. När sådana här samarbeten inleds så blir jag otroligt skeptisk då jag har en känsla av att vi prenumeranter kommer få produkter i färger som annars är svårsålda, dvs produkter i blått, grönt, lila, gult etc. Tråkigt om jag har rätt (det börjar ju inte särskilt bra) vilket jag gissar på att jag har. 
 
Som bonusprodukt fick jag ett ögonkoncentrat från The Body Shop, dessutom fick vi alla även en makeuprådgivning för en själv och en vän på Make Up Store.
 
 
Detta var den sista boxen i min prenumeration jag fick i födelsedagspresent av mina fina föräldrar. Jag känner mig dock inte sugen på att fortsätta min prenumeration. Glossybox är en fantastik idé där man för en otroligt billig peng får hem 5 produkter varje månad. Men det innebär också att efter ett halvårs prenumeration har du 30 (!) nya skönhetsprodukter i ditt badrumsskåp.Jag har tröttnat på att få hem så pass mycket produkter som jag inte gillar och som bara blir stående i badrumsskåpet och tar plats. Jag är för tillfället inne i en period där jag febrilt försöker använda upp alla halvtomma produkter som jag inte finner särskilt roliga just för att istället ge plats åt produkter jag faktiskt tycker om och vill ha. Det finns en hel drös fördelar med Glossybox men tyvärr även en hel del nackdelar. Jag har samlat ihop en del poäng som jag kan lösa in mot en gratis box, dock måste jag först betala för en box innan jag kan använda poängen. Så troligtvis fortsätter jag prenumerationen i två månader till innan jag avslutar för gott. 

PS, cred till alla skönhetsbloggare och skönhetsyoutubers som får hem så ofantligt mycket pressutskick och liknande. Jag hade hunnit bli tokig femhundra gånger om.
 
Kommentarer
Postat av: emma

Wieee kul med inlägg! Keep it up!

2014-09-29 @ 15:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback