Vinröd sminkning - Maybelline & Tikei

 
För att följa upp gårdagens inlägg tänkte jag idag visa en sminkning jag gjort med hjälp av min Color Tattoo från Maybelline. Jag valde att använda den vinröda färgen idag då jag tycker att den är så himla, himla fin. Jag har nämligen en lösögonskugga från Tikei i färgen Charisma som är en stor favorit som passar utmärkt tillsammans med krämskuggan från Maybelline. 
 
Jag har använt fyra skuggor, utöver krämskuggan från Maybelline och lösskuggan från Tikei har jag använt en matt, ljusbrun skugga från min Stila In The Know Palette samt en champagnefärgad, skrimrig skugga från The Body Shop
 
 
Jag har börjat med att lägga krämskuggan över hela locket, rätt slarvigt. Sedan har jag använt den ljusbruna skuggan som jag har svept fram och tillbaka i globlinjen för att sudda ut och jämna till krämskuggan. Där efter har jag packat på min vinröda lösögonskugga från Tikei på hela locket samt suddat ut den i globlinjen. Jag har även lagt den skuggan under ögat innan jag till sist la den champagnefärgade skuggan i ögonvrån samt lite ut längst nedre fransraden. Lätt som en plätt! 
 
 
PS, det svåraste man kan fota är ta mig fan svarta klädesplagg och sminkningar. Färgerna blir inte riktigt rättvisa men jag har gjort mitt bästa. I verkligheten ser det lite mer dramatiskt ut.
 
Kommentarer
Postat av: eg

Du passa skitbra i det!!

Svar: Tack Emma, diggar dessa färger starkt!
Emma Emanuelsson

2014-10-09 @ 21:00:58
Postat av: Putte

Skitsnyggt!!

Svar: Taack Putte! :D
Emma Emanuelsson

2014-10-10 @ 21:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback