Vad vill ni läsa?

Jag håller på att dela in alla mina skrivna inlägg från start i olika kategorier. Jag själv kan störa mig på när andra bloggar inte har sina inlägg indelade så därför tog jag tag i detta otroligt tråkiga arbete och ordnade upp allting. Jag kan bara konstatera att kategorierna "vardag" samt "tankar, åsikter, känslor" är dom allra största. Kanske inte så konstigt med tanke på att det är just det som denna blogg alltid har handlat om. När jag läser igenom alla inlägg så imponeras jag mellan åt av mig själv. Många gånger har jag lyckats formulera mig på ett sätt som känns totalt omöjligt för mig idag. Ibland hugger det till i hjärtat på mig när jag läser om sorgsna händelser som jag kan känna lika starkt än idag. Denna blogg har förändrats en hel del över tid, just för att människan bakom även förändrats.
 
Jag kan inte ge er smärtsamma texter med mycket känslor och funderingar längre. Främst för att jag inte längre har det känsloregistret eller dom tankarna i min kropp idag. Jag har lämnat den hormonstinna tiden då huvudet var fyllt av tankar och funderingar över livet. Jag må fortfarande ha väldigt nära till allt vad känslor innebär, just för att det är sådan jag är född till att vara. Dock har jag inte längre behovet av att uttrycka allting i text som jag har haft tidigare. 
 
Men i och med att jag har lämnat den tiden så försöker jag istället skapa en blogg som är mer som den person jag är idag. Dock är det ganska svårt då jag inte tycker om när det blir för opersonligt och materiellt. Jag försöker blanda inläggen så gott jag kan, men jag tänkte höra med er, med en stor risk för att jag inte kommer få ett enda svar, vad tycker ni egentligen om att läsa? 
 
Vardagsinlägg, sminkningar, tankar & åsikter, musik, recensioner, tips, inredning, mat & bakning, shopping etc. 
Tell me!
Kommentarer
Postat av: Putte

Är en trogen bloggläsare och tycker allt du skriver är intressant, hehe. Enligt mig är fördelningen av olika typer av inlägg jättebra som den är nu :) Men framför allt är vardagsinläggen, tips om allt möjligt, sminkningar t.ex. och recensioner roligt att läsa om. Sen tycker jag inte att du ska sluta skriva lite längre texter/åsiktsinlägg, du vet att jag tycker att du skriver otroligt bra :D

Svar: Wiie tack så mycket Putte! :D Min plan är väl att fortsätta blanda så gott jag kan men ville främst veta om det fanns något intresse av just vardagsinlägg å dom lite längre texterna. Nu vet jag vad du tycker iaf, gracias! :D
Emma Emanuelsson

2014-10-13 @ 18:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback