Maybelline Color Tattoo

 
Jag känner att jag behöver ägna ett blogginlägg åt dessa krämögonskuggor från Maybelline. Tyvärr kan jag inte använda dom ensamma, dvs utan att lägga en vanlig puderögonskugga ovanpå. Den lägger sig i så fall bara i mina veck på ögonlocket och det blir alldeles förfärligt. Jag brukar istället lägga lite, lite primer på ögonlocket, sedan lägger jag ett lager av dessa med fingret eller en platt borste ovanpå innan jag packar på en puderskugga för att sätta krämskuggan på plats. När jag gör på detta sätt så håller min ögonskugga verkligen en hel dag.
 
Det som är så roligt med dessa är att, beroende på vilken skugga man väljer att lägga ovanpå så får man en alldeles unik färg. Man kan experimentera med hur många olika skuggor som helst och resultatet kommer bli helt fantastiskt nästan varje gång. Resultatet blir så himla fint samtidigt som det är så himla enkelt att göra. 
 
Krämskuggorna är riktigt enkla att blanda ut, jag brukar alltid blanda ut kanterna med en matt, ljusbrun skugga vilket funkar perfekt. Man måste dock tänka på att, vill man exempelvis blanda in en mörkare färg utan att man lagt en puderskugga ovanpå, ja då kan man räkna med att man får en enda stor klump mörk puderskugga som är omöjlig att blanda ut på locket. Krämskuggorna är väldigt klibbiga och därför måste man lägga en puderskugga över hela locket innan man kan börja blanda in mörkare färger eller liknande, annars fastnar all färg på det stället man lägger det på från början. Med tiden lär man sig dock att hantera dessa fantastiska skapelser, framför allt då vi alla är olika i huden, vissa kan använda dessa krämskuggor ensamma på locket medan andra inte kan det. Man får hitta sitt eget sätt att använda dom på.
 
Jag äger för tillfället två stycken, en vinröd, guldglittrig färg (Metallic Pomegranate) samt en ljusrosa, guldskimrande färg (Pink Gold). Jag har planer på att införskaffa mig en vit eller beige som går att kombinera med alla färger. 
 
De finns att köpa för en hundralapp styck i svenska butiker men de finns att beställa för en mycket billigare peng på feelunique.com.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback