LCC Body Scrub - Velvet Dream

 
Jag har länge varit nyfiken på att testa Isabella Löwengrips skönhetsserie LCC. För ett tag sedan köpte jag därför kroppsskrubben från serien då jag var i behov av en ny. Till att börja med, när jag mötte alla produkter i butikshyllan så blev jag förvånad över att alla produkter var så himla små och de kändes inte alls lika lyxiga och påkostade som jag väntat mig. Kropsskrubben innehåller bara 125ml vilket innebär att den inte är särskilt mycket större än min ansiktsskrubb. Jag väntar mig att en kroppsskrubb åtminstone ska innehålla 180-200ml produkt.
 
Vad gäller doften så är den otroligt svår att beskriva. Jag är inte speciellt förtjust i den då jag föredrar fruktigare dofter på duschprodukter. Denna skrubb har mer en vaniljaktig, tyngre doft. Om vi ska diskutera själva skrubben så blev jag även där lite besviken. Jag är en typ som inte gillar socker- och saltskrubbar då jag tycker att dom blir för riviga. Därför söker jag alltid efter krämiga kroppsskrubbar med andra sorters skrubbkorn än salt och socker. Det var av den anledningen jag köpte denna skrubb, just för att den har vindruvskärnor och aprikoskärnor som skrubbkorn istället och dessutom såg krämigare och mildare ut. Det positiva är att skrubbkornen är riktigt bra, de ligger inte allt för tätt och de är alldeles lagom riviga. Det jag där emot blev besviken på var att den vita, krämiga basen i skrubben försvann direkt jag applicerade produkten på min fuktiga hud. Det blev alltså bara korn kvar på huden. Jag gillar när det är krämigt och gärna löddrar lite av kroppsskrubbar vilket jag trodde att denna skrubb skulle göra. Därför blev jag lite besviken.
 
Jag kommer inte köpa om denna produkt, det finns en möjlighet att jag kommer köpa någon av kommande produkter från serien men inte någon av produkterna som finns i sortimentet idag. 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback