Lägesuppdatering

 
Förra helgen stod dop på schemat. Jag har inte berättat det för er men i Juni fick jag mig en liten kusin vid namn Sixten. Han är en fantastiskt söt liten krabat och jag är så himla glad för att ha fått en ny liten människa till släkten. Detta medförde även att jag fick gå på mitt livs första barndop (bortsett från mitt eget och de komiska dopen man fick skåda under konfirmationstiden) då ingen av mina andra småkusiner är döpta. Vi höll till i Torsångs kyrka, på kanelbullens dag aka årsdagen för min morfars bortgång. Det var blandade känslor under dagen men jag vet att min fina morfar satt med en stor skål kanelbullar i sin favoritfåtölj och tittade på när hans fina barnbarn blev döpt. ♥
 
Dagen innan dopet hade jag varit till stadshuset för introduktion till timvikarie på Borlänges förskolor. I skrivande stund har jag genomlidit 5 morgnar, väntandes på telefonsamtal, utan resultat. Jag personligen vill sluta innan jag ens har fått arbeta just på grund av att det är en fruktansvärt ovärdig anställningsform. Jag får lov att sova med ljud på mobilen vilket resulterar i störd sömn under nätterna, jag sover oroligt och ligger vaken om morgnarna, jag har ångest om kvällarna och huvudvärk om dagarna. Pulsen går upp så fort telefonen vibrerar och jag känner mig allmänt stressad. 
 
Nu har jag i alla fall helg och jag får sova i lugn och ro med ljudlös mobil. Ikväll väntar fest. Har inte druckit alkohol på två månader och sist jag gjorde det, ja då låg jag i hallonbuskarna efter att ha druckit lite för mycket Captain Morgan under lite för kort tid. Hur denna kväll slutar, det vet ingen. 
 
Nästa helg bär det av till Stockholm med min fina mor & mormor. En resa till London är bokad i November och jag väntar på svar från jobbsökningar. 
 
Jag önskar er en trevlig helg, nu vet ni i alla fall vad jag gör om dagarna. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback