Fransmarkera mera!

 
Idag tänkte jag dela med mig av mitt absoluta favorittips. Igår nämnde jag att jag brukar fransmarkera. Det innebär att man använder sig av en lite mindre, kompakt borste tillsammans med en mörk, matt ögonskugga. Det går även att exempelvis ta lite mascara på borsten eller att använda en kajalpenna. Jag föredrar dock skugga då jag tycker att det är lättast att jobba med och resultatet blir finast. Man doppar alltså borsten i sin skugga, i mitt fall en matt, svart från min Tri Brow Color från Make Up Store, som man sedan gnuggar in mellan fransarna på sin övre fransrad. Detta för att markera fransraden, göra så att den ser fylligare ut och att den ser sammanhängande ut.
 
 
Här ovan ser ni på den första bilden ett helt osminkat öga. På bilden i mitten har jag fransmarkerat och på den sista bilden har jag även lagt mascara. Som ni kan se blir fransraden mer markerad utan att det ser onaturligt ut. Fransarna ser tätare och fylligare ut.
 
 
Här till vänster är ett fransmarkerat öga med mascara och till höger ett öga med bara mascara. Det är här man verkligen kan se vilken skillnad lite svart ögonskugga kan göra. Jag kan tycka att en ögonsminkning utan fransmarkering kan se ofärdig ut men det blir ännu tydligare om man enbart bär mascara. Det ser kladdigt, spretigt och allmänt osmickrande ut. Bara genom att använda lite svart ögonskugga ser ens fransrad både tätare och fylligare ut, på ett väldigt naturligt och smickrande vis. 
 
Kommentarer
Postat av: Sanna Preifelt

Håller helt med!
Ha en fortsatt trevlig kväll! KRAM

2014-10-28 @ 19:44:33
URL: http://sannasrum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback