Ett besök i Stockholm

 
Som tidigare nämnt så besökte jag vår huvudstad i helgen. För ett år sedan bokade min mor, mormor och moster biljetter till musikalen "Livet är en schalger". Då min moster fick lilla Sigge i juni och ännu inte kan lämna ifrån sig honom så fick jag ta över hennes biljett. 
 
I lördags strax innan klockan 10 satte vi oss i bilen å for mot Stockholm. Vi stannade och åt på MAX innan vi tog oss en tur på Barkarby Outlet. Där köpte jag mig ett par nya springtights då jag använt hål på mina gamla, en jättefin tröj/jack-liknande sak samt en fin bh på rea. Vi tog oss en fika på Waynes innan vi drog vidare till hotellet. 
 
Vid 5 på eftermiddagen drog vi oss mot en restaurang som heter Parma i Sundbyberg. Där åt jag en fantastisk bit oxfilé med tre olika såser, potatisgratäng samt en god päroncider. Mätta och belåtna tog vi tunnelbana och spårvagn till Cirkus där tre timmars musikal väntade. Det var första gången jag var på en riktig, påkostad musikal. Jag blev imponerad över rekvesitan men tröttnade på all sång. Musikaler är egentligen ingen favorit.
 
Söndagen började vi med hotellfrukost innan vi gjorde oss klara och drog iväg på stan en sväng. Jag köpte mig en vinröd klänning på Monki i ett fantastiskt mjukt och varmt material, lite pysselgrejer från Slöjd-Detaljer, spännande huvårdsprodukter från Lush samt en till akryllåda på Åhlens City. Vi åt en god focaccia innan vi for mot Borlänge igen, sinnessjukt trött efter helgen.
 
Tack för en mycket fin helg. ♥
 
PS, vissa av inköpen kommer ni få se mer av i senare inlägg.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback