Följ med mig en fredag

 
10:00
Klockan ringer. Ja, jag vet att jag har vänt en del på dygnet och ja, jag vet att jag lever lyxliv som kan ställa klockan på kl.10 för att komma upp.  
 
 
10:30
Frukost. Åt en macka och ett glas mjölk framför ett par youtube-videos.
 
 
11:00
Dags att göra sig i ordning. Denna vecka håller jag på att testa min nya palett från MUA, recension på den kommer i ett senare inlägg.
 
 
11:50
Satte mig i min fina bil för att åka och hämta upp Anders. Min fantastiska far har nyligen lagat Peppe (min bil) efter att bränslepumpen kollapsat i en rödljuskorsning.
 
 
12:10
Lunch på Agnes. Jag och Anders är ju ungefär Borlänges största fan av Agnes så när nyöppningen (efter 6 månader stängt) ägde rum idag så var vi självklart på plats. 
 
 
14:00
For förbi kupolen för att köpa ett par grejer jag letade efter i London men som jag aldrig hittade på. 
 
14:30
Hemma för att ta det lugnt innan jobbet.
 
 
16:20
For till jobbet för att jobba mellan 16:45 - 20:15. Gick galant!
 
 
20:25
Tog bilen till ICA direkt efter jobbet för att köpa mig en sallad.
 
 
20:45
Hemma för denna dag. Tvättade bort mitt smink, bytte om och slog mig ner i soffan för att äta min sallad och dricka ett glas av min favoritjuice framför ett avsnitt av Hannah & Amandas serie på SVT flow. 
 
 
Tack för denna dag, hoppas att er fredag också har varit bra! Imorgon väntar ännu mer jobb samt födelsedagsmiddag hos min moster. På söndag ska det plockas och rensas bland alla gamla leksaker som står på vinden. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback