En onsdag i London - Dag 1

Jag är på svensk mark igen! Det känns skönt efter några intensiva men otroligt trevliga dagar i London. Jag är riktigt nöjd och glad över denna resa och tänkte visa er bilder och berätta vad vi har haft för oss i några kommande inlägg. 
 
I tisdags tog, som sagt, jag och Sofie tåget till Arlanda och Ibis Styles Hotell vid Arlanda. Vi sov knappt någonting under natten och redan klockan 4 på onsdag morgon ringde klockan. Vi åt en god hotellfrukost innan vi begav oss mot flygplatsen. Vi kom iväg senare än planerat men vi fördrev tiden med att käka MAX. Halv tre på eftermiddagen, lokal tid, var vi på plats på hotellet i London. Vi bodde på Royal National Hotell som var ett gigantiskt hotell som dög gott och väl att sova på, hade ett bra läge och var billigt. 
 
Elin kom och mötte upp oss på hotellet och tillsammans drog vi oss mot Big Ben och London Eye för att knäppa lite kort och se på den fina utsikten. Efter det promenerade vi runt i diverse stadsdelar, stannade för middag på en restaurang och en kaka på Ben's Cookies. Redan vid 9 låg jag och Sofie i sängen, redo för att sova. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback