Världens bästa ögonskuggor

 
Dom absolut bästa ögonskuggorna jag har testat kommer från Tikei. Ögonskuggorna från Tikei är otroligt högpigmenterade, dvs de ger otroligt mycket färg. De är så himla lätta att blanda ut, det faller inte ner någon skugga under ögat (så länge man har arbetat in produkten i borsten dvs) och de är i allmänhet väldigt lätta att arbeta med. De har bra förpackningar vilket många lösskuggor inte har, man kan skaka ut lagom mycket produkt i locket. Hålen är inte för stora så att all produkt ramlar ut på en gång utan man kan få ut så mycket produkt som önskas. Insidan av locket är slätt och perfekt för att arbeta in produkten i penseln på. 
 
Nackdelen med skuggorna är att de är lösskuggor, många upplever det omständigt att arbeta med. Det är självklart mycket enklare med pressade skuggor i en palett exempelvis och ja, det tar lite längre tid och det är lite mer omständigt. Jag skulle inte satsa på att köpa Tikeis skuggor i basfärger utan det tycker jag istället att man kan ha paletter till. Snarare satsar jag hellre på unika färger som känns roliga att använda när man vill göra något speciellt. Att de dessutom är så lätta att arbeta med gör det bara mycket enklare att få ett fint resultat, även när man gör en lite mer avancerad festsminkning. 
 
Jag är ägare av tre skuggor, Charisma, Innocent och Boysenberry. Charisma är en vinröd, skimrig, mörk färg som jag har visat i bloggen tidigare. Innocent är en halvmatt, gammelrosa, ljus färg som är jättefin att använda till vardags. Boysenberry är min nya favoritskugga och det kan vara den absolut finaste skuggan jag äger. Den är mörklila, både glittrig och skimrig och helt fantastisk. Alla tre skuggorna är väldigt unika och jag ser sällan liknande nyanser hos andra märken. 
 
Tikeis ögonskuggor går att köpa på deras egen hemsida. Man kan köpa prover för 10kr/st om man inte vet vilka färger man vill ha. En fullstor ögonskugga kostar 69kr. Frakten är alltid både gratis och barnsligt snabb.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback