Makeup Academy - Heaven and Earth

 
Jag köpte denna palett i London för ynka 4 pund (knappt 50kr) efter att ha läst bra recensioner om den. Just denna palett heter Heaven and Earth och är från märket MUA, Makeup Academy. Den har bara skimriga skuggor i bruna och guldiga nyanser. Paletten finns även i andra utföranden med andra nyanser om så önskas.
 
Den här paletten imponerade på mig ordentligt. För den lilla summa pengar jag betalade för den fick jag pigmenterade skuggor som inte smular och ramlar ner under ögat. De håller på locket hela dagen och är lätta att blanda ut. Jag tycker faktiskt att denna palett är bättre än min palett från Too Faced då jag tycker att Too Faced skuggor är riktigt smuliga och svåra att jobba med på grund av det. Nu känns denna palett inte speciellt lyxig att använda då de har sparat in på förpackningen rejält men för en så billig peng kan man inte förvänta sig så mycket mer. 
 
Det enda minuset, förutom den billiga förpackningen, skulle vara att färgerna ligger väldigt nära varandra i nyans. Dvs många av skuggorna är väldigt lika och variationen på ljusa och mörka skuggor är inte så stor. För att kunna få lite djup i en ögonsminkning behövs både ljusa och mörka färger, i den här paletten är de flesta i samma nyans och det finns ingen riktigt mörk skugga som kan ge djup till ögat. Sedan gillar jag om det är blandat matta och skrimriga skuggor i paletter vilket det inte är i denna, denna palett har bara skrimriga skuggor. 
 
Trots det är paletten värd varenda öre och lite till. Det känns som en bra baspalett som man kan få mycket användning för om man föredrar neutrala ögonskuggor. För dom som inte bor i England så går det att beställa hem paletten från MUAs hemsida.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback