Stockholmsshopping

 
I fredags var jag som tidigare nämnt i Stockholm tillsammans med mor min. Ovan ser ni en del av vad jag fick med mig hem, lite roliga produkter från Lush, ett par rödbruna byxor från BikBok, en dipdye-inspirerad skjorta från Indiska samt en snygg skjorta från Monki. Fick även med en mörkblå skjorta med volang nertill från Monki samt en svart basic tröja från H&M med mig hem, men det var tyvärr inget som ville fastna på bild. 
 

Lill-lördag

 
Igår såg det ut lite såhär. Vi åt god mat och drack alkohol hemma hos Johanna innan vi dansade, drack drinkar och shottade tequila på Etage. Det blev en fruktansvärt fin kväll med världens härligaste flickor. ♥
 
Imorgon åker jag en sväng till Stockholm för att förhoppningsvis komma hem och vara ett x antal klädesplagg rikare. Efter det väntar två dagars jobb. Trevlig helg på er!
 

Ett möte med kungen och hans fru

 

The Body Shop

 
När man får det här på posten blir ens måndag genast mycket roligare. I brevlådan låg en bodylotion, en hårolja, en massageolja, en ansiktsmask, en fotkräm samt en hårinpackning. Orkar knappt vänta på att få testa allting!