En ny fin ljusslinga

 

Ultimate

 
Det här är materiell lycka på hög nivå. En adventskalender från The Body Shop är julklappen till mig själv detta år så behöver jag ens nämna att jag längtar till den första december? 

Inte första gången hon blir citerad i denna blogg

"Du behöver inte förstå, men det här är sättet som jag gör det på
och det är upp till dig om du vill vara med mig"
 
För fem år sedan, 13 år gammal, stod jag på en bakgata i stan i ett inhägnat Peace&Love-område. Tillsammans med ett litet antal människor skådade vi en väldigt tacksam Melissa Horn som satt tillsammans med sin gitarr på troligtvis en av de minsta scenerna hon suttit på. Då hade hon nyligen släppt sin debutplatta och sjöng högt för oss om långa nätter, New York och Hanna. Nog för att jag där och då var otroligt imponerad av denna jordnära, fruktansvärt skickliga singer-songwriter så kan jag inte annat än att älska denna kvinna ännu mer idag. 5 år senare har hon nämligen precis släppt sin fjärde platta som faktiskt lyckas hålla samma höga nivå som dom tre tidigare och jag fortsätter att imponeras. Tack. 
 
 

Gekås

I helgen gjorde jag min debut på Gekås i Ullared. I fredags åkte jag till Borås tillsammans med mamma, mormor och min moster där vi övernattade på hotell efter en halvdan pizza till middag. Lördagsmorgonen började vi med en hotellfrukost innan vi satte bilen i rullning mot Ullared. En löningshelg i slutet av September är kanske inte en dag jag skulle rekommendera att besöka Ullared på. Men efter 35 minuters kö entrade vi varuhuset och det var som att röra sig i ett folkhav på en Håkan Hellströms konsert i hela varuhuset, ungefär. Tålamod och fokus fick lov att bli ens bästa vänner för dagen. Som tur är besitter jag ett riktigt bra tålamod när jag väl väljer att ta fram det så jag tyckte inte att det var några större problem. 
 
Efter nästan 6 timmar i varuhuset blev jag ett par tusenlappar fattigare men jag fick fylla mina blå-gula Gekåspåsar med riktigt bra saker istället. Nöjda och trötta satte vi oss på Harrys för en riktigt god middag innan vi for mot Borås igen för en god natts sömn. Hela söndagen tillbringade vi i bilen med stopp för lunch i Örebro
 
 
Vad fick jag då med mig hem? Ja, allt ifrån primers och puder från Lumene till stickade tumvantar, hörlurar från Philips, underkläder och en underbar OnePiece-kopia. Massvis med godis, sminkborstar, hårprodukter och presenter till min pöjk, med mera.