Ett år senare

För ganska exakt ett år sedan stod jag med ett par vänner i Liljeqvistaparken i stan. Det var i ögonvrån jag såg en mycket ledsen student sittandes på en bänk med sin flickvän bredvid. Jag trodde nästan jag såg i syne då jag trodde att denne student skulle vara gladast och fullast på planeten vid detta ögonblick. Jag gick efter ett tag fram, satte mig på huk framför honom och frågade vad som hänt. Ganska klyschigt sa jag åt honom att ingen människa på jorden var värd dessa tårar på hans egen studentdag
 
Jag vet inte riktigt om han tog åt sig av mina ord för dom där tårarna slutade aldrig rinna hur peppande och stöttande jag än var. Men vad jag där och då inte visste var att, det var inte sista gången jag torkade hans tårar. För ett år senare kommer vi hand i hand gå på studentfest tillsammans för att tidigt åka hem tillsammans och dagen efter åka på kryssning med min familj. Ett år senare kommer vi ha varit ett par i nästan sex månader och vi kommer både ha skrattat och gråtit tillsammans.

Världens bästa pojke. ♥
 

Skolavslutning

Jag är så himla glad över ...

... att jag aldrig behöver sätta min fot på Marrians igen.
... att jag har en underbar klass som stöttat mig när jag avskytt skolan som mest under året.
... att jag har klarat mitt andra, och troligtvis värsta, år på gymnasiet.
... att jag ännu ett år har presterat så pass att jag nått de betyg jag önskat.
... att jag äntligen haft min livs sista idrottslektion, längtat i ungefär 10 år på det ögonblicket.
... att jag nästa vecka komma tjäna mina första, egna pengar. 
... att jag har ett långt sommarlov framför fötterna på mig.
... att jag den här sommaren kommer utvecklas otroligt som människa.
... att jag klarade av att ta körkort under en fruktansvärd & stressig vår. 
... att jag är där jag är idag. 
 
Tack för i år 
 
 

Öronorgasm

 
Det här är vad jag lyssnar sönder på Spotify just nu. Gör det ni också! 
 

Den senaste tiden + 10 bilder

Jag tänkte bara berätta vad jag bland annat har sysslat med den senaste tiden. I fredags exempelvis, ja då drack jag cider i Hushagsparken innan jag dansade arslet av mig framför grymma John De Sohn tillsammans med en fin flicka. Varför jag stod där, ja det var tack vare mormor som så fint sa åt mig att "man är bara ung en gång, passa på att ha lite roligt". Nog för att jag älskar fina middagar med familjen på altanen, men ibland är det behövligt att smuggla in cider i byxorna och studsa upp och ner på ett dansgolv. 

Sveriges nationaldag satt jag tillsammans med Amanda i Liljeqvista och åt kladdkaka, grädde och jordgubbar tills jag fick ont i magen. Det var mycket fint, har saknat den där människan så mycket. ♥ Annars har jag bland annat trippat runt i klänningar, spelat fotboll med min pojkvän, besökt strutsfarmen tillsammans med mor och mormor. Jag har dessutom firat mors dag hemma hos mormor med god middag och jordgubbstårta på altanen. Jag har ätit goda grillmiddagar, invigt mina nya träningsskor, spelat kubb och sällskapsspel inpå natten samt tittat på fotboll på Kvarnsvedens IP efter lite bullar hemma hos Anders far. Jag har rensat ur mitt skåp i skolan och besökt stället för sista gången den här terminen. Känns så himla, himla skönt.

Annars äter jag vattenmelon, älskar solen och försöker vänja mig vid att inte ha något jag behöver göra. 

spruckna bubblor, lyckokänslor och ångestvågor

Det är när man lämnar in sin sista skoluppgift för årskurs två som någon plötsligt spricker hål på den "skolångest-fokus-på-bra-betyg-bubbla" man levt i i dryga 10 månader och man står plötsligt förvirrad kvar. Plötsligt känns det som man har all tid i världen, plötsligt sköljer saknade lyckokänslor över en och plötsligt skiner solen och termometern visar 20-gradiga temperaturer. Plötsligt kan man shoppa klänningar och ballerinaskor, käka vattenmelon till frukost och sitta ute på altanen och spela spel fram till sena natten. Plötsligt känner man sig nykär gånger tusen, man frossar i glass och bär runt på den där alldeles för varma skinnjackan på dagarna. Men samtidigt som allt det här fina, roliga, lyckliga och spännande kommer som ett paket på posten, har jag plötsligt plats med andra känslor och tankar än pluggångest och stress i min lilla bubbla. För plötsligt sköljer en ångestvåg över mig med både det ena och det andra som jag missat under årets gång och det är knappt så jag kan stå rakryggad kvar utan att sköljas med. Jag fäller en tår av djup saknad, en tår av lycka, en av kärlek till min pojkvän, min familj och mina vänner, en tår av oro och så kanske den finaste av dom alla, en tår av stolthet

Ta hand om er och fyll era bubblor med lyckokänslor. ♥