jag kan göra allt, bara jag vill

Det är när jag kommer på mig själv med ihoppressade käkar som jag förstår att jag bär på en fruktansvärd stress

Förra veckan kom livet emellan, jag fällde många tårar, pratade minnen, tittade på fotografier och fick med mig morfars favoritkeps hem. Nu vet jag inte om jag ännu en gång byggt upp en mur, skjutit på känslorna ett tag till och blundat ännu en gång, eller om jag på riktigt håller på att resa mig

I vilket fall som helst är jag för stressad för att fundera över den saken, jag behöver bara vara duktig en och en halv vecka till. Även fast det innebär både huvudvärk, tårar och värkande käkar, har jag gett mig fan på att klara det här. Jag ska snart ta tag i mitt liv på riktigt, jag ska bara se till att ha ett betygskuvert i handen jag kan vara stolt över först.

Jag kan göra det här.

...

I'll take a few days off.
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

vi är födda för att dö

Livet må vara det finaste vi blivit tilldelade. 
Familjen lär vara det mest älskvärda vi har.
Vännerna kommer alltid vara den del som gör dig hel. 

Men glöm för bövelen inte mat, sömn, sex och alkohol.
Glöm inte att du befinner dig i din roligaste tid i livet just nu.
Att vara sjutton är möjligtvis inte som du tänkte dig när du var sju
men jag tror fan det är roligare än att vara fyrtio
Så gör dig själv en tjänst, ha roligt medan du kan,
gör misstag men ångra dom inte

Glöm heller aldrig att ibland stanna upp och berätta för dom du tycker om, hur bra dom faktiskt är,
för en dag är det roliga slut och ingen vill ligga där och ångra att man varit en jävla moralkärring.

rätt bra vecka med ett fint jävla slut

I fredags gick jag över till Ebba för att umgås med lite fina människor. Igår, lördag, besökte jag Falun tillsammans med Amanda för att skåda YA:s modevisning där fina Malin gick modell. Köpte med mig lite thaimat hem som jag avnjöt framför TV:n innan trevligt sällskap joinade mig. Lyckades även göra något av denna Söndag, den har innehållt både paj, bil, fin utsikt, pulkaåkning, pizza och fint sällskap. Bra helg!

Annars under veckan har jag köttat armar tills jag fått mjölksyra och fått sota för det dagen efter då jag mådde sämre än sämst. Hej snor, feber och orkeslös kropp! Har även kommit på mig själv stå och dansa till Deadmau5 på morgonen innan skolan, jag har ätit god jävla hamburgare från Sibylla, käkat goda kakor med smarties och vit choklad i, fått tillbaka skoluppgifter med A:n på samt pratat med pratglada tanter på stan.

Det är för övrigt en månad utan godis imorgon, 19 dagar kvarstår och jag befinner mig på gränsen där jag väger mellan att fortsätta eller bryta det.någon som förstår

Min enda önskan just nu är en fin människa som förstår. Jag behöver någon här under samma täcke, någon som lyssnar och tålmodigt torkar mina tårar.

Istället mår jag bara illa.

skön helg

I fredags var jag till skolan, tryckte glass klockan nio på morgonen i syfte att fira bästa Angelicas födelsedag. Lyssnade på en powerpoint om arbetsrätt innan jag satt på bussen hem igen! Lite senare mötte jag upp Amanda, snackade skit och handlade mat innan vi for vidare till Ebba, grillkväll med massa skönt people stod på scehmat! Vi proppade flintastek, en jävla massa baguette och klunkade apelsinjuice innan jag och mina favoritflickor myste i sängen och tog igen massa tid vi missat med varandra.

Igår, Lördag, ja då övningskörde jag (wihoooo) och städade undan på rummet. Lite spontant drog jag tillsammans med Amanda och Malin till Falun på kvällen för lite chillt partaj. Sörplade öl, spelade ölspel, träffade trevliga människor och klappade katter. 

Ikväll väntar Big Brother-söndag med mina finaste och fruktsallad.