finaste kvällenJag kan börja med och säga att jag hade min roligaste Flamingo kväll någonsin i torsdags. Allt var perfekt, allt var ren glädje. Det var ett stort lyckorus som spred sig på tolvslaget när jag stannade upp och insåg hur bra jag hade det. Där stod jag med en hel hög av mina närmsta vänner under mina första minuter på mitt sjuttonde jordeliv. Vi kramades, dansade rövarna av oss och hade bara så himla himla roligt. Då mådde jag.

Jag sjöng slut på min stackars röst innan jag begav mig hemmåt för att somna gott i sängen och vakna med ett leende på läpparna när fina Julia väckte mig med ett grattis sms. 17 år var det ja, perfekt ålder. Nu vill jag inte bli äldre.

Min födelsedag innebar två lektioner, fin sång, muffins, lite Amanda-tid, powernap, middag med familjen, mormor & moster, P&L-biljett och magont. 

Idag är det lördag, jag har avverkat ett par timmar på plugg, min käre bror är hemma och står för tillfället i köket och lagar oss middag. Vad som sker ikväll får vi se, jag är villig att göra vad som helst. 

mina svaga punkter

Jag blir ledsen av att du lyckas få mig att känna mig osäker på mig själv. Jag blir besviken på mig själv för att jag inte är starkare.

till veckan

Till veckan väntar både Soltorgsfest & födelsedag! Jag ska även hinna med att klippa av skatboet på huvudet, skriva en del inlämningsuppgifter, försöka vara glad och se livet ur ett lite gladare perspektiv. Veckan borde ju bli ganska bra med tanke på förutsättningarna.

Nu kör vi!

PS. Fredagen var en himla fin dag tillsammans med underbara vänner, mycket skratt och bara en massa glädje.

lyckorus

Det är få som förstår känslan jag känner när jag fått leka med det svenska språket. Finns det något bättre än skoluppgifter som i slutändan ger en lyckorus? Det är i dessa situationer jag funderar på vafan jag tänkt när jag funderat på arbeten som ekonom och jurist. What the fucking fuck, jag ska skriva! 

mina fina fina klasskamrater

Äntligen känner jag den där fina känslan igen. Lekte auktion i skolan, vistades på UF-mässaLugnet (tänka sig att man själv står där om två år), käkade mjukglass tillsammans med mina fina klasskamrater och köpte mig ett kilo godis på ICA. 30kr/kg på ICA i Falun, just saying

Vädret bjuder på plusgrader och imorgon är jag ledig, det här behöver jag.


det är upp till mig själv

Jag tror jag behövde släppa på dom där tårarna, ha den där ångesten och strunta i allt. 
Jag tror jag behövde vara sva
g för att nu bli stark.
Idag har jag sett en liten stråle ljus.

fuckar upp allt

Att sitta med tårar på bussen eller mattelektionen enbart för att man vill befinna sig på en annan plats, enbart för att man har ångest. Snart kommer jag fucka upp det här totalt. I promise you. 

...

Idag känner jag mig himla konstig. Vet inte riktigt vad mina känslor försöker berätta för mig. Fattar ingenting.

laddat om

Strax efter elva kom jag hem imorse med ketchup på axeln, smink i halva ansiktet och med ett hår liknande ett skatbo. Inte att förglömma det värkande huvudet och hungerkänslan blandad med rent illamående. Jag har gjort mitt bästa för att återhämta mig under dagen med både god (vegetarisk!) pasta, en välbehövlig dusch, en powernap på soffan, vitpepparkorn och god jävla pizza.

Gårdagen var i alla fall så jävla fin. Jag spenderade den hemma hos födelsedagsbarnet Jim tillsammans med en hög fina människor. Det var ölspel, en strippande Anders, ketchup, drama, magsjuka, pussar&kramar och så en gnutta säl.

Ikväll kommer mina absoluta favoriter hem till mig för att köra gärnet tillsammans. Chipsen står på bordet, plastglasen är röda och blåa, gosaften ligger i kylen och ja, jag har lyckats återhämta mig någorlunda bra. 

Nu kör vi!

skål!Helgen jag längtat så djävulskt efter hela veckan är äntligen här. Kavajen är på, ögonen sminkade och humöret är på topp! Ikväll firar vi Jims nittonde födelsedag med fina människor och imorgon väntar en hel kväll med mina favoritgrabbar at my place. Jag är så fruktansvärt taggad och så himla himla glad. 

Puss på er, ha en fin jävla kväll, det ska nämligen jag ha. 

leave me alone

Jag är rädd för er, er hjärnspöken. Jag vill göra det här utan er men jag är inte så säker på att jag kommer klara det. Har man en gång varit där, tror jag att det är lätt att falla tillbaka, just för att jag vet att ni finns kvar.

Bara för att den är så jävla tung

Ek1a makes me smile

Även fast jag tittade på klockan varenda timme under hela natten och även fast ögonen sved redan imorse och huvudvärken fann sig redan då jag klev ur sängen så känns det så himla himla fint att äta perfekt nykokta ägg till frukost, att sitta på den efterlängtade 254an till Falun med Maskinen och Kapten Röd i öronen och att skratta tills magen krampar både en och två gånger under dan. Jag går då i klassen som Gud gav till människan för fan vad jag tycker om dessa flickor.  

...

Du kan trampa på mig hur lätt som helst. Se bara till att låta mig komma nära till en början. Se bara till att jag tycker om dig innan, att jag bryr mig och vill ditt bästa. Se bara till att du betyder något för mig. När du lyckats med det, det är då du kan trampa på, för jag kommer ta emot det. Ta emot men inte ge tillbaka. Svälja och resa mig igen. 

När du dock lyckats fylla bägaren med så pass mycket skit att den sakta men säkert börjar rinna över, ja då lovar jag dig att jag kommer vara den första att lämna dig, för vet du vad det bästa är? Det är du som kommer att sakna mig för jag, ja jag förlorde ingenting. 

ensam

Med tanke på gårdagens kaoskväll känns det idag rätt att ensam sitta hemma i soffan med en stor påse godis och Melodifestivalen i bakgrunden.

dan kunde inte börjat bättre

Tänka sig vad en dusch och en god jävla äggmacka kan göra en glad. Det här blir en bra dag! 

fina fina lov

Jag älskar lov. I lördags hade jag den finaste kvällen på länge, jag fick umgås med fina fina människor och lyckades hålla mig på benen under hela kvällen. Det är fint att kunna börja veckan i måndags med party, att bakis som få snöra på sig ett par skridskor sportfältet tillsammans med Amanda dagen efter. Att tillsammans med fina flickor dra till Sågmyra och Lager 157 för att äta kladdkaka och få med sig ett par behövliga jeans hem. Att dessutom trycka i sig cheeseburgare varenda dag och njuta till fullo av varje tugga, det är fint det.

Imorgon drar vi till Mora för att äta kycklingsallad.