mormor

Att smsa mormor ett grattis på namnsdagen, bara för att jag vet att det fick henne att le och bara för att hon är så jävla värld all lycka i världen. 

tågräls, vart är du?

yeah, jag upplever den mest värdelösa helg på väldigt väldigt länge. Gött.

små ting blir stor glädje

Att traska ner på Konsum med en fin klasskamrat för att ladda upp med choklad till juridiklektionen, att ta i tills benen blir skakiga på gymmet tillsammans med en bästa vän, att på bussen sitta och lyssna på Den Svenska Björnstammen på morgnarna eller att käka chokladbollssmet direkt ur bunken i soffan med Amanda en onsdagkväll. Det mina vänner, det är fint. Inte tala om att gå med en nybakt kladdkaka med ett brinnande ljus i genom Årby för att överraska en vän

Man måste lära sig att uppskatta dom små sakerna i livet, kanske just för att det är dom som gör en som lyckligast.
 

duktig cheyKänner mig nå så fruktansvärt duktig som skippar den långa sovmorgonen till 12 för att vara på skolan till 9 och plugga både engelska och matte. Go Go!

 

lycklig

En fredagkväll fylld med fina fina människor. En kväll med dryga ölspel som innebär lite för många klunkar, djurgårdströjor, rakapparaterpojkar som slutar liggandes på köksgolvet eller springer runt i kalsonger & morgonrock, panpizza på stående fot och öl i håret. Att avsluta den fyra stycken i en 120 säng innan jag och Amanda, som vanligt, fick kuta efter nattbussen som vi med nöd och näppe hann med, är fint.

Att jag idag lever livet med huvudvärk gör ingenting för jag är då tamejfan lycklig ända ut i fingerspetsarna.

tablettaskar och magont

Jag vet inte, men det känns så otroligt fint att trycka i sig både våfflor, kladdkakor och kakor tillsammans medan man spelar både pictionary och charadspel. Att se sin mentor grädda våfflor i fönstret, nojjig över att brandlarmet ska gå och se snattare bli jagade av butiksägare ute på gatan. Att få magont av både skratt och alldeles för mycket ätbart och att få en påse godis med både klubbor och tablettaskar i. Det är fint, väldigt fint.

tacksam

Ibland känner jag mig bara så otroligt tacksam för att få vara vid liv. För att få vara mig.

fina nyårsafton

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen. Jag fick tillbringa den i skräddarbacken tillsammans med mina finaste jävla vänner. Vid tolvslaget stod vi ute, pussades och kramades, delade på en flaska champagne och mådde allmänt fint. Det blev en jävligt bra kväll med inslag av en gnutta kaos som vanligt. Men fy satan vad fina vänner jag har.

Idag, är jag glad och äter en fet jävla pizza.