....

Samtidigt som det var så himla hemskt, var det ändå så otroligt vackert.
 

FMLUnder natten vaknade jag av ett förjävla ont sendrag, två (!) gånger i samma jävla vad! FML. Vaknade sedan med bultande huvudvärk, en kroppstemperatur38,3 grader, rethosta och en värkande kropp. Till och med mina stackars fingrar värker. Kan ju säga att jag mått bättre. Jag dricker därför te och käkar mormors äppelrutor i soffan idag, svettas lite, tittar på film och hostar. Livet leker.

I fredags mådde jag dock bättre. Efter både skolfotografering och gymnasiets första prov åkte jag hem för en powernap och pizza innan jag och mina flickor drog till Skräddarbacken och spenderade kvällen med mina favoritpersoner. ♥

Fredagens roligheter fick jag sota för under Lördagen. En dag som blev ren skit. Dock har choklad aldrig varit så gott som det var under lördagkvällen...
 

...

HELLO HEADACHE!

kära 16-åriga jagKära 16-åriga jag ...

... få aldrig dåligt samvete för att du känner lycka.
... snälla, sluta stäng allting ute, prata om det när du känner för det. Våga prata om det.
... gråt om du vill.
... tillåt dig själv att ta paus från vardagen när du inte orkar.
... lova att aldrig klandra dig själv för saker du kunde gjort bättre.
... det är okej att känna sig trött på att vara ledsen. Man är ingen sämre människa för det.
... ta hjälp av dina vänner, jag vet att dom kommer lyssna.
... han vet att du älskar honom.

... det är okej att känna, det är okej att vara rädd.

förra veckan

Förra veckan var otroligt fin. Två kvällar tillbringade jag i Falun tillsammans med nya, trevliga människor. Natten mellan onsdagen och torsdagen sov jag tillsammans med skolans alla ettor över i en bystuga i Solvarbo. Vi lekte en jäkla massa lekar, gick tipspromenad, grillade korv, tittade på Fight Club tillsammans nere i källaren, käkade tacos vid långbord och pratade en hel del. Under fredagen tryckte jag tillsammans med Ebba, Amanda och Anton i oss en kladdkaka i min säng.

Under lördagen hann jag uppleva några av dom jobbigaste timmarna någonsin i mitt hittills gångna liv. Jag fick känna på den svidande känslan i ögonen efter alldeles för många tårar, jag fick känna klumpen i halsen och en obehaglig rädsla för något så okontrollerat. Samma kväll lovade jag mig själv att ha kul, att le och skratta. Tack vare mina finaste, underbaraste vänner kunde jag uppfylla det målet. Min bästa Amanda fyllde nämligen 16 hela år och inget skulle få förstöra hennes dag. ♥

Under veckan hann jag även snurra pasta carbonara runt gaffeln framför Andra Avenyn, jag besökte gymmet ett par gånger, liftade med random killar, tillbringade en hel dag under täcket i sängen och jag köpte min första Coca Cola någonsin.

peace & love 2012Vårat kvinnliga geni har lyckats en tredje gång.

vrickad kväll

Lördagen blev helt vrickad. Minnesvärd om något. Började dagen på en för jävla jobbig introduktionskurs för övningskörning klockan nio på morgonen. Ville ta livet av mig ett antal gånger under dom där timmarna. Fortsatte dagen sovandes i soffan innan jag och mina flickor käkade pizza tillsammans och sedan for iväg till Forssa och JW:s place. Kvällen inkluderade både ölspel, 30 piggelinfyrverkerier, blodig kavaj och powerwalk. Jag var centimeter ifrån att glida ner i älven, jag sjöng fin sång med Ebba i strålkastarljuset, brände mig på brännässlor ett x antal gånger, tillbringade tid i städskrubben och proppade i mig pizzarester innan jag och mina finaste slocknade klockan fyra i mitt alldeles för lilla rum. Vi bakade scones till frukost innan jag tillbringade hela söndagen i min säng med ett lite extra tungt huvud

Måste tillägga att jag tycker extremt mycket om mina vänner och även fast huvudvärken är kvarstående även idag, känner jag mig ändå lycklig.

 

jag älskar dig

Jag pratar inte om det. Jag visar ingenting. Jag håller allt för mig själv. Jag förtränger och vägrar att inse allvaret. Jag har aldrig känt mig så hjälplös, så otroligt vilsen. Man tror att man skulle göra alla rätt i en sådan här situation, men nu när jag har facit i hand vet jag att det är långt ifrån sanningen. Jag börjar nästan tro att jag gör alla fel man kan göra.

Jag är rädd. Så jävla rädd.

Perfekt lördag

Gårdagen var så obeskrivligt bra. Jag fick tillbringa kvällen och natten med mina finaste vänner. Tio pers satt vi runt mitt köksbord och spelade ölspel innan vi tog bussen till Falun för att dansa arslena av oss framför Rebecca & Fiona, som för övrigt var såå bra! Pratade med fina människor innan vi tog bussen hem för ännu lite spelande och mat i mitt kök. Jag pratade hål i huvudet på mina vänner innan vi fem stycken somnade i samma dubbelsäng runt klockan sex imorse. Idag mår jag bättre än väntat och jag vill bara säga tack till alla fina människor som igår gjorde min kväll perfekt!

Jag kan för övrigt inte påstå att jag är speciellt flitig när det kommer till bloggning numer. Jag har under den senaste tiden umgåts med fina flickor, jag har ägnat en kväll i Kvarnsveden med dom bästa, jag har träffat nya människor på något liknande Soltorgsfest och beställt hem en ny 120 säng till mitt blivande rum. Jag har ätit kulglass på Sibylla, fikat med en av mina bästa vänner, hunnit snora ner ett stort antal näsdukar samt klätt mig i vita lakan för att i Torsdags gå på läsårets första SoltorgsfestFlamingo. Kan även passa på att säga att jag trivs väldigt bra i skolan.