konstig

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva mitt humör at the moment. Jag är allt på en gång. Jag är hatisk samtidigt som jag älskar vissa mer än någonsin, jag är lycklig samtidigt som jag mellan åt inte vill leva, jag är glad och skrattar samtidigt som jag kastar så mycket skit och är så negativ som möjligt, jag känner mig ena stunden väldigt tillfreds med livet medan jag den andra känner att jag befinner mig på botten. Det är bara konstigt. Jag är konstig.

Jag klarar för tillfället inte av människor som påverkar mig negativt, som tar min energi. Jag håller mig till dom som får mig lycklig, som får mig att skratta och le istället för att göra mig förbannad. Jag är ju faktiskt omgiven av otroligt fina människor varje dag. Fina flickor som får mig att skratta genom dagarna. Bästa vänner som förstår betydelsen av varenda ord jag säger. Människor som får vardagen att kännas väldigt mycket lättare.

Jag är nog väldigt lycklig egentligen.

...

Inatt vinkade jag till dig. Du vinkade tillbaka.

florence + the machineRiktig musik. Detta gjorde min dag.

black and white

idag är en bra dag

Dom är inte många nu för tiden men idag är en sådan dag då jag mår bra. Började den med god frukost innan jag tog tag i min fjärde inlämning för terminen och skrev om atomens uppbyggnad och fussion ett par timmar. (atomfysik är kul. punkt slut) Slängde i mig lite lunch innan jag och finaste mamma for och besökte diverse butiker. Vi åt spontant middag på Matpalatset innan vi hämtade ut min vrålsnygga kavaj som jag beställt från H&M. Nöjd tjej! Kommer avsluta dagen med bio tillsammans med mina favorit flickor och något ätbart.

Jag gläds över att jag är back on track på gymmet efter över en månads uppehåll, jag gläds över att mitt nya rum börjar ta form och jag gläds över mina fina vänner och min fina familj.

Jag ser fram emot att få börja simma igen, jag ser fram emot en IKEA-tripp till helgen och jag ser på något konstigt vis fram emot att få börja skolan efter lovet och känna att jag är tillbaka på banan igen.

Jag har börjat klättra uppåt igen men jag lovar er, resan hit har varit det jobbigaste jag någonsin upplevt och jag har en bit kvar.