får man känna lycka?

Med två cancersjuka släktingar som i nutid förbereder sig för cellgifter, brukar jag undra om jag verkligen har rätt till att känna lycka. Jag undrar om jag är en dålig människa bara för att jag ändå är lycklig.

veronica har rätt

Att Veronica Maggio sjöng "du kommer nog aldrig mer vara min vän" i hörlurarna så fort jag steg på bussen hem var så självklart och sorgligt.

låter bilderna talaHelgen har varit fin tillsammans med dom bästa. Idag är jag däremot jävligt död.

...

Jag måste till och börja med sluta läsa ditt horoskop i tidningen varje morgon...

canon

 

Jag har införskaffat mig en ny älskling till samlingen. Canon Powershot s95.

 

jag orkar inte

Det finns ingenting som är så orättvist som livet.

fint


I fredags kände jag mig typiskt osvensk då jag var extremt stolt över mig själv och mina resultat i skolan. Folk borde lära sig att berömma sig själv, för fan vad duktig man är ibland! ... Jag kom hem från skolan väldigt glad och lite spontant följde jag med Ebba till hennes stuga över natten. Vi spelade spel, pratade, sov bredvid varandra i en dubbelsäng, tog första doppet (x3), åt glass på Torsångs Café, en glass som jag slängde ner på golvet men tog upp och åt upp innan vi gick hela vägen hem igen.

Tycker om den där tjejen så mycket så ni förstår inte... Dock kan jag inte låta bli att sakna finaste Amanda som befinner sig i Stockholm. ♥

Annars får jag höra världens sämsta nyheter när jag kommer hem (♥), jag har beställt en kamera som jag hoppas kommer till veckan och jag har börjat skriva på en av alla inlämningsuppgifter som snart ska lämnas in.

Jag mår så bra, men samtidigt så dåligt.
 

jag har lärt mig.

huvudvärk

Asså jag har så ont i huvudet så jag bara döör. Kunde av någon märklig anledning inte sova inatt och det känns lite sådär att jag lovat min balkavaljer att åka å dansa pardans idag, samt skrivit upp "plugga kemi" på min att-göra-lista för idag.

Finaste veckan på länge


Jag jublar över att jag äntligen kan äta frukost igen! Jag mår inte illa av gröten eller endast vill spy av tanken på mackor längre. Och jag är glad över att jag inte dränkt mig själv med tankar denna vecka för oj vad bra man mår när man inte tänker.

I tisdags tillbringade jag nästan fem timmar på bryggan tillsammans med finaste Ebba. Vi åt både glass, pluggade samhällsekonomi, kastade macka och pratade. I onsdags var jag på kupolen tillsammans med Amanda och fyllde på min redan långa "vill ha-lista". Vi hann även då med ännu en glass ute på en bänk, pratandes i en timme innan vi senare samma kväll tog en lång promenad tillsammans, jag kom hem med blåsor på tårna. Fredagen tillbringade jag och Amanda på gymmet samt på Kompis Mat & Prat över en väldigt god lunch. På kvällen delade vi på en pizza i Åselby innan vi ägnade två timmar i biosalongen.

Dom där två tjejerna är så fina så ni anar inte.
 

ofrivilligt

Allting har en början, allting har ett slut.

hatar livet

- Jag har extrem öronvärk.
- Jag har svårt att äta fler än två måltider om dan, matlusten sviker.
- En ångestliknande och illamåendekänsla tar snabbt över hela kroppen när jag börjar tänka.
- Jag har kunnat fylla en 10-liters hink med tårar denna vecka.
- Jag är kraftigt labil.
- Jag har som tur är, mina vänner att tacka till mina skratt och leenden under dagarna. Tack! ♥

Livet låter bra härligt va? :) I know! älskar livet. (faaaaaast ...)


För övrigt är Veronica Maggios nya album ruskigt jävla bra!

Sen sist ...


Gick upp vid halv elva. Åt gröt framför Gilmore Girls och Arne Weise på nyhetsmorgon innan jag vid halv tolv låg i sängen igen. Iklädd morgonrock liggandes under täcket. Jag läste och glodde på ett x antal avsnitt av Hogan Knows BestMTV samt en dokumentär om "tvillingarna som delar hjärna" .... i fem timmar. Gosh, så tragiskt.... Jag tänkte inta samma position om ett litet tag igen efter mat i magen och en dusch sen ska jag ligga där med ångest, vaken som sovande, fram till 06:28 imon bitti.

För övrigt, påsklovet är över. Vad har jag gjort? Jo, jag har tillbringat ett par dagar uppe i Särna där jag gungade, lekte i sandlådan och spelade fotboll. Jag har solat ett par timmar, sålt studsmattan till grannen, ätit godis, fotat vårblommor, tagit promenader, besökt gymmet och mellsta, tittat på film, och skådat Big Brothers största misstag ever. (Rodney in my heart) Har även pluggat (dock alldeles för lite - hej ångest imon! :)) samt besökt Falun tillsammans med mamma och storebror, där köpte jag mig en vit kavaj (hej skolavslutning!) och åt glass.

Igår upplevde vi den mest överskattade högtiden av dom alla. Valborg aka fyllefest. Jag drack 100% blåbär på flaska (2 300 blåbär) som pappa svor över var så djävulskt dyrt (62kr för 33cl), synd bara att det inte ens var gott! Det smakade blåbär, såg ut som rödvin och var djävulskt surt och beskt.

Annars lider jag av konstant huvudvärk. Igen.

USCH FY FAN VILKEN ÄCKLIG VECKA DET HÄR KOMMER BLI!