...

Jag vill slå, slå så jävla hårt. Jag vill gråta, gråta fjäderlätta tårar som aldrig tar slut. Jag vill vara arg, arg utan att någon klagar. Jag vill att folk ska förstå, att nej, jag hittar ingen anledning till att vara glad.

Jag har ångest dygnet runt
. Hela hela tiden har jag en ångest som gnager i mig, berättar för mig hur många timmar, dagar, veckor det är kvar. Jag tackar i princip Gud efter varje dag över att jag över huvud taget klarade av dagen. Varenda dag, varje morgon tittar jag på klockan och ångesten växer när jag inser hur många timmar det är kvar tills jag får gå och lägga mig. Jag är psykiskt trött. Slut. Så jävla hatisk.

Har seriöst aldrig tidigare haft en sån här värdelös syn på livet. Aldrig hatat livet jag lever så djävulskt hårt. Jag har helt enkelt kommit fram till att det vi gör om dagarna är så värdelöst. Vafan ska man med livet till om det ändå bara ger en ångest? Är så trött på människor. Är så trött på allt. Allt jag gör mot min vilja.

Jag orkar inte. Och det säger jag från djupet av mitt hjärta.

Emma blir djup och funderar över livet.

Jag kan inte låta bli att undra över vafan man ska leva för om man ändå bara går runt och har ångest över allting. What´s the point om man knappt orkar hålla upp ögonen för man är så förbannat jävla trött, när allt är så fuckat jävla tråkigt och när man går varenda jävla dag och svär över den där jävla helvetes-skolan. Fyfan vad matt jag blir, livet är så sjukt tragiskt när det enda som är bra om dagarna är Big Brother och då man får gå och lägga sig. Grejen är den att det kommer vara så fyra veckor fram över. För sen är det påsklov. Vart är livsgnistan liksom? Hade jag haft möjligheten att hamna i en ofarlig koma fram till lovet skulle jag tamejfan ta chansen. Ser ingen anledning till å vara i livet at the moment. Förutom att jag ska få äta tårta på fredag.

...

Jag har söndags-ångest på en lördag.
Jag hatar att känna press från andra. Låt mig vara mig.

vi alla har varit små

dagens

gråta (två) gånger över matten - check!

min helg


Hemkommen från Stockholm för ett antal timmar sen. Trött som ett as. Så obeskrivligt skönt att man är "ledig" imorgon. Satsar på sömn, god frukost och tyvärr ett ton plugg.

Kan meddela att jag haft en otroligt fin helg i den stora staden. I lördags tillbringade jag tillsammans med min underbara moster hela eftermiddagen på stan springdes i affärer. Jag fyllde påse efter påse med både svarta jeans, huvtröja, strumpor, jeansshorts och nya Converse. Nöjd-tjej.se. Åt mig även spy-mätt på Harry B James bästa hamburgare. Den som aldrig käkat dom burgarna har missat något stort! Kvällen tillbringde jag i en fullsatt biosalong med extremt sköna säten och stort benutrymme. Snacka om skillnad på Stockholms och Borlänges biografer. Såg "Hur många lingon finns det i världen?" och jag både log, skrattade, grät och "aaw-ade" åt söta skådespelare. Otroligt fin film och den hamnar lätt på min top 5-lista över svenska filmer.

Kvällen består av glass, solsidan och Big Brother.

stockholm i helgen


Idag började jag min dag i pulkabacken. Var kanske inte mina roligaste timmar i livet om man säger så. Fortsatte dagen på gymmet, på konsum, i duschen, framför datorn och vid matbordet ätandes fisk.

Imorgon väntar Stockholm. Har laddat upp med både tidningar och en påse Ahlgrens bilar. Kan inte låta bli att se fram emot resan, är nämligen löjligt jävla förtjust i att sitta själv vid fönstret i en bil, på ett tåg eller buss, med grym musik i öronen. Det är något speciellt med det.

I Stockholm hoppas jag att jag kommer spendera ett X antal hundralappar och komma hem med en sån där beroendeframkallande shopping känsla man får efter man lagt beslag på en hel del shoppingpåsar med fint innehåll.

Nu väntar 12 timmars fasta.
 

bevisa

igår och idag samt fysik


Jag kan inte låta bli att säga att livet leker så djävulskt hårt. Det är rätt okej att gå i skolan när man har extra lovdagar under veckorna, när man inte har engelska lektioner på hela veckan eller när man får slippa teknik-lektionen och sluta tidigare om dagarna. Samtidigt som solen skiner och man skriver alla rätt på hemkunskapsprov.

Igår var jag ledig och jag tillbringade ungefär fyra timmar till plugg, jag var ute och gick i en, duschade i en halv och hade inpackning i håret i fyra.

Idag, fick jag punka på cykeln för andra gången inom loppet på en vecka. Och det var när jag satt och pluggade fysik som ordet "kul" snuddade vid mina tankar. Kände mig som världens nörd. Ska fan bli fysiker när jag blir stor, dom har säkert bra betalt. Dock, väntar ett tre timmars nationella i fysik imorgon som inte kommer kännas speciellt kul men jag tog mig en promenad upp till Coop för att komma hem med 500 gram vindruvor så jag har något att trösta mig med om det skulle gå dåligt imorgon. Hoppas på ett nationella med endast 9:ans fysik för jag tror jag kan klara mig rätt bra isf, är provet på 7:ans fysik, är jag en av dom som kommer känna sig rätt körd. Men om den nuvarande surkärringen vi har som fysiklärare på Gylle skulle sänka mig, kan jag lova att jag är den som skulle vara först fram och ta stryptag runt halsen på henne.

Oj, märkte precis att Anders Fernette släppt nytt album. Han har delad plats tillsammans med Dregen över mina enda kändiscrusher någonsin. Fick seriöst hjärtklappning när han var med i Melodifestivalen.
 

...

Usch ... jag blir så himla ledsen och ångestfylld.

vit

Att äta vit chokladmousse en måndagskvälll kallar jag vardagslyx! Det är min belöning för att jag gick upp i morse och tillbringade halva dan i skolan samt pluggade SO när jag kom hem.

matmuffins och inlämningIdag har jag bakat typ världens godaste matmuffins. Lite improvisation och mix med olika recept blev resultatet underbart. Jag proppade både mozzarella, soltorkade tomater, röd lök och vitlök i dom. Och smakrikt blev det, precis som jag ville!

Vill ni veta nå mer? ..... Vet ni vem som skrivit klart hela so-uppsatsen och alla biologi-frågor?! JAG JAG JAG! Det ska bara finputsas lite och sedan är det klart för inlämning nästa vecka! Så jävla skönt. Är bara den där jävla tekniken kvar nu som jag började med här om dan men det gick kepprätt å helvete ...

Föresten? Kan man få lov nästa vecka eller? Jag har ju bara haft sånna där traditionella studiedagar den här veckan. Känns det som...

För övrigt är "godmorgon" sveriges mest överskattade hälsningsfras.