fml

Jag är så trött för tillfället att jag inte orkar leva. Jag har så mycket tankar i huvudet att jag inte vet vart jag ska börja.

METG - EK1A

Jag har helt plötsligt börjat ett helt nytt liv som inte är sig likt det liv jag levde i våras. Kan inte säga annat än att skillnaden mellan högstadiet och gymnasiet är extremt stor, och då har jag inte ens börjat läsa några kurser än. Jag är evigt tacksam över att min skola accepterar huvudbonader samt tuggummi på lektionstid, att jag fått mig en svart liten skoldator, att jag detta läsår kommer ha överskåp, att jag får hemlagad lunch om dagarna och att jag faktiskt fått mig ett busskort (vill pussa sönder det för jag älskar det så mycket). Är även ganska glad över att jag börjar så pass sent att jag inte behöver gå upp tidigare än sju om morgnarna.

Jag har hamnat i en klass med fjorton stycken elever, fyra stycken pojkar och tio stycken flickor. EK1A. Det är konstigt att man kan känna sig så ensam även fast man har tretton stycken andra runt om sig i samma rum. Jag hatar dessa dagar men intalar mig om att det kommer bli bättre...

Sommarlovet är slut

Jag avslutade mitt sommarlov i Säters stad i lördags. Jag befann mig hemma hos Felicia ett par timmar innan snygga Björn Rosenström äntrade scenen i Säterdalen. Ville dö lite smått när han spelade en av favoritlåtarna ”Muffins” och ”Vi är pojkarna som busar” kunde inte vara ett bättre avslut. Jag sjöng mig hes och när Björn sagt tack och hej dansade vi asset av oss ett par timmar, något som satt sina spår i mina vadmuskler. Jag dansade den konstigaste buggen ever med Felicias pappa innan vi for hem till Borlänge igen. Väl hemma proppade jag i mig pizzarester och hällde i mig mjölk innan jag somnade gott i min säng.

Idag har jag börjat min vardag med rutiner igen efter mitt bästa sommarlov någonsin. Jag börjar en ny skola, i en ny stad tillsammans med helt nya människor. Jag ljuger om jag säger annat än att jag är lite smått rädd men jag har insett att det jag är mest rädd för, är att tappa bort mig själv ännu en gång. Jag har under mina lediga veckor i sommar insett att jag befinner mig i en av dom bästa perioderna i livet, jag har aldrig känt mig så fri och lycklig en såhär lång period tidigare och jag är rädd för att dessa känslor kommer försvinna i samma takt som jag räknar mitt första mattetal.

Jag kommer minnas sommaren tvåtusenelva som något väldigt väldigt fint och jag vet att det är tack vare Ebba & Amanda. Jag kan inte sticka under stolen med att dom är bland det finaste jag har och jag hoppas att denna gymnasiestart inte kommer förändra något. Jag älskar er obeskrivligt. Glöm aldrig det. ♥

två nätter på Sunnanö

Efter en stressig tisdagseftermiddag drog jag och mina två favoriter ut till Sunnanö och Ebbas stuga för två nätters övernattning. Under kvällen hann vi både ro gummibåt på sjön, vi käkade nattmat i samma säng, nakenbadade mitt i natten och åt en å annan godis. Efter en god frukost på onsdagsförmiddagen hann vi med ännu en båttur, lite badande och en promenad innan vi fick finbesök av två epaåkande pojkar. Tillsammans grillade vi och åt god mat på altanen innan ännu fem stycken pojkar anlände och kvällen blev ... minnesvärd. Jag hann äta Mats godaste kladdkaka, studera stjärnor ute på bryggan med trevligt sällskap, dansa till bra musik, lära känna nytt folk inlindad i filt på altanen och skratta åt mina underbart fina vänner. Vid åtta på torsdagsmorgonen somnade jag efter ett x antal sängbyten för att hitta den tystaste platsen. Knappt tre timmars sömn fick jag och ville mer eller mindre under hela torsdagen.

Idag har jag gjort ärenden på stan, sovit (thank God!), letat dubstep remixer och tittat på Andra Avenyn. Det behövde jag.

sliten

Idag mår jag allt annat än bra. FML.

inte långt kvar

Den senaste tiden har varit fylld med en hel del huvudvärk och en del tankar. Jag har hunnit besöka frisören för att komma hem med 4 centimeter kortare hår, jag har promenerat och ätit glass med Amanda och jag har ätit gino vid Ebbas köksbord och samma natt suttit och pratat med fina människor fram till klockan tre. Jag har tillsammans med Amanda varit väldigt underlägsen i kubb mot en ensamspelande Ebba, vi har grillat i min trädgård, bakat kladdkaka och tittat på film. Jag har ätit tunnbröd vid fyra på natten med Amanda i min säng och haft en väldigt mysig morgon dagen efter med samma person. Jag har även tagit mig en tur till torsång för att prata med fina pojkar innan jag med ett obefintligt gott humör cyklade hem med Amanda och skådade harar på kyrkogården. Jag har ätit chips, mazariner och kakor i Amandas soffa och jag har ätit middag med mina morföräldrar. Jag tittar på Andra Avenyn och äter alldeles för mycket glass samtidigt som ångesten växer sig stor inför en kommande skolstart. Jag vet dock att jag kommer få en helt underbar sista vecka på sommarlovet ....

kaos

Min hjärna är kaos och jag kan inte tänka klart.
Jag får snart panik.

hon är ett geni

"Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig" - Melissa Horn

rättvik, morgontidning och källare

I torsdags väntade ännu en tripp till Rättvik med mina två favoriter. Vi badade, matade änder, tittade på solnedgången invid vattnet och självklart fick vi i oss lite mat. Jag har under de senaste dagarna även hunnit besöka gymmet, jag har läst ut sommarens andra bok ute i trädgården, jag har träffat Amanda för lite prat och mjukglass, jag har tittat på en hel del Andra Avenyn avsnitt och i fredags fick jag Amanda som sovgäst. Det slutade med att tre pojkar kom och besökte oss på min altan vid halv tre på natten och där satt vi, åt melon, hörde brevbäraren komma med morgontidningen samt såg hur natten övergick till morgon. Jag och Amanda somnade vid halv 6 den natten. Jag har även hunnit med att titta på en dokumentär om homosexuella djurkunskapskanalen, jag har städat, saknat mamma och pappa en smula samt besökt den där källaren hos den där personen jag trivs hos allra bäst.

två dagar i rättvik - ccw

Vi la spontant om våra planer och plötsligt stod en övernattning i Joels stuga på schemat istället för en tågresa hem samma dag. Tillsammans med två andra pojkar satt jag och Amanda inklämda i en orange epa hela vägen upp till Rättvik. En resa som tog runt 2,5 timme inkluderat den extra mil ut i ingenstans där en röd liten stuga invid vattnet väntade på oss. Vi hann under måndagen gå 1,2 mil för en väldigt behövlig middag på närmaste pizzeria, vi hann se ett antal värdelösa avsnitt av diverse TV6-serier, vi fick besök av stockholmare, näst intill nakenbadade mitt i natten, vi åt nattmat i Rättvik, skrattade så magen värkte och tidigt på tisdag morgon försökte jag febrilt somna med öronproppar i högsta hugg bredvid en snarkande typ. På tisdagsförmiddagen hann jag bli överlycklig över ett "är vaken, kom!!"-sms från finaste Amanda då jag legat vaken hela natten och längtat efter sällskap. Så under "morgonen" (läs 14-15 tiden) var resterande folket i samma stuga morgontrötta medan jag var övertrött gånger tusen.

Vid fyra på tisdagseftermiddagen åt jag och Amanda en efterlängtad frukost i sällskap med en saknad Ebba på en gräsplätt inne i Rättvik. Under dagen hann vi bada fötterna i sjön ett antal gånger, vi tittade på ett par bilar, åt thaimat och jag kände mig allmänt lycklig. Är dock förbannat tacksam över att hemresan gjordes med tåg och inte med epa ...

Aldrig har jag känt mig så tacksam över rinnande vatten, riktig toalett, torra, nytvättade underkläder samt en fungerande kyl och frys, fylld med mat!