det gör ont

Det gör så ont i mig att se en människa brytas ner, både psykiskt och fysiskt, varje dag. Att samtidigt veta precis hur människan i fråga känner och mår, och veta att man inte ens önskar sin enda fiende samma känsla, och inse att man inte alls kan göra något .. det gör ännu ondare.

Tisdag och blodprovDet är tydligen otroligt fascinerande med långa naglar och långt hår när man är 5 år. Jag har nämligen fått frågan om jag aldrig klipper mina naglar, ett antal gånger, och dom bara kan inte låta bli att ta på mitt hår. Det roligaste var även när ett av barnen som satt i mitt knä, drog upp mitt linne, för att dölja urringningen. Höhö.

Annars känner jag mig bara så jävla duktig just nu. Jag fick gå en timme tidigare från dagis då jag hade en tid på vårdcentralen idag. Jag tog blodprov. I armen. Det kom blod! Sist jag tog ett blodprov i armen, var jag endast ett par år gammal och var nära att svimma av nervositet, jag kommer ihåg ett ögonblick av det än idag. Men idag, klarade jag det och jag cyklade hem med huvudet jäkligt högt efter det. Provsvar kommer nästa vecka. Spännande!

...

Bilden föreställer årets skolfoto. Det kom med posten idag, och jag kan inte säga att jag är sådär överdrivet nöjd med hur jag själv ser ut, men jag har sett värre ut så ska kanske inte klaga :) ... 9F i all ära ( - 3st).

Nu väntar den där jävla förbränningsmotorn, jag ska inte skjuta upp det nå mer nu ... fyfan. hata!

Prao på dagisJag har ganska nyligen avklarat min första dag på dagis. Jag är nämligen mitt uppe i en veckas prao. Och än så länge har jag inget att klaga på ... finns så otroligt söta barn, med otroligt söta namn. Det roligaste var när jag såg två små pojkar (ca 4 år) omfamnar varandra och ger varandra väärldens största och längsta puss på munnen. Oh yeah, coola pojkar, tänkte jag samtidigt som jag försökte hålla i hakan som var nära på att falla ner i golvet.

Mitt nya smeknamn har även blivit fröken, och jag bara älskar hur dom inte förstår, att jag inte alls har nån koll, eller kan svara på om Maja får sitta bredvid Ebba vid matbordet när dom egentligen har bestämda platser. Och det roligaste är att än idag, hatar jag dom där timmarna man måste vara ute å leka. Så jävla kallt och tråkigt ju! Jösses, att dom alltid ska vara så envisa med att man måste vara ute, varenda dag.

För övrigt känns alla rum så otroligt små nu när man är en aning större ... gick nämligen där själv .. för ett bra antal år sen. Och nu är jag till och med så stor, att jag får sitta i personalrummet.

och btw, hade jag haft lite bilder, hade jag bloggat oftare.

i emmas huvud just nu

En aning besvikelse, en hel del glädje, ett par tårar, lite oro, lite stress samt en väldigt massa känslor, som inte platsar i någon speciell kategori.

förlåt för dessa krångliga inlägg - godnatt

BLÄ
Vissa dagar kan jag känna mig sådär tragisk. Idag är en sån dag.

Samtidigt som jag är en nojjig Emma och ett jävla akne-monster, ligger jag här med konstant huvudvärk och lyssnar på gamla låtar.

Jag är numer ett jäävla känslo-freak, konstant.

Gosh.

Ingen förstod det här inlägget, i know. Nu ska jag se på The Last Song för typ .. hundrade gången.

Right nowJag går fram och tillbaka med en enorm mugg i händerna här, på mitt rum. Det är endast en sträcka på max tre meter, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Samtidigt som jag rabblar årtal, partier, kommissioner och europaparlament högt för mig själv. Imorgon väntar 9:ans första prov och jag ska göra bra ifrån mig, annars dödar jag mig själv. Typ.
Samtidigt som jag lär mig allt om val och partier, har jag dragit på mig en irriterande början till en förkylning. Jag kan säger er en sak, Emma är aldrig sjuk. Jag får 40 graders feber varenda sportlov och ibland ibland kan jag få en lätt förkylning på hösten. Det är max. Aldrig någonting mer. Hoppas det här är den lätta förkylningen och att den där irriterande känslan i halsen försvinner om ett par dar och inte utvecklas till en ännu jobbigare rethosta så jag känner mig sådär störig på lektionerna när man tar i från tårna och hostar konstant, högt och ljudligt. Hoppas på att den där stora koppen te som jag precis tvingade i mig hjälper lite grann i alla fall. Annars kändes det otroligt onödigt att tvinga i sig en äcklig dryck .. bara för kul... ?

Det här är mitt liv just nu. Nu när ni vet det, kanske ni kan förstå att det inte kommer upp så mycket här. Har alltså ett otroligt händelselöst och ointressant liv för tillfället.

FredagEfter att ha fått ett jävla pms-anfall och skällt ut hela klassen då någon slarvat bort min fucking penna och ingen sa ett jävla skit, cyklade jag hem, blev otroligt glad när det fanns nybakade äppelmuffins på köksbänken som min fina mor hade bakat. Thank you, det behövde jag. Nu ligger jag här som en död säl i mitt lilla, mörka rum, under filten och med favoritkläderna på. Dö trött med svidande ögon och ett tungt huvud. Precis som en fredag ska vara.

Annars måste jag säga att veckan har varit bra. Onsdagen var den bästa. Tema-dag i skolan, en sväng på kupolen och en kväll hos Amanda tillsammans med Ebba, tittandes på Idol och spelandes NHL på Xbox. Fint. Torsdagen bjöd på klassfoto så nu håller jag tummarna för ett dugligt resultat. Annars har jag pluggat, pluggat och pluggat. Thank god för att denna vecka har gått snabbt.

För övrigt är jag i ett stort behov av pengar och för övrigt igen ... så rör man kameran alldeles för sällan när man går i skolan.

blä

Herregud. Idag är jag en fucking pms-kärring samtidigt som jag är en lycklig flicka. Dryg kombination, lovar er.

shoes*shoe-freak*

Ja, jag har skaffat mitt ett par till skor. Ett par praktiska. I skinn. Mamma blev lite fattigare och jag, lite gladare. Hon blev kanske också lite lite gladare, hon förstår nämligen inte hur jag kan traska runt i mina Converse30 minusgrader. Säger bara en sak ... Converse IS the shit.... För övrigt, jag blir så förvånad när jag måste prova storlek 37 på skor, det händer allt oftare numer. Har jag verkligen såå små fossingar? Man kan ju undra ...

Annars då? Imon är det fredag. En efterlängtad dag. Början på en efterlängtad helg. Skolan är nämligen otroligt tråkig och jag blir typ sönderstressad när jag endast tänker på alla uppsatser som ska skivas på so:n, eller den långa rapporten som ska göras på tekniken.

Aja, hade ingen skrivförmåga ikväll ..