don´t orkJag har aldrig tidigare i mitt 15 åriga liv, varit såhär skoltrött som jag är för tillfället.

Jag orkar verkligen inte.

JAG ORKAR INTE!

knarkar tabletter

Jag ljuger om jag säger att den här veckan var helt underbar, ska sanningen fram, var det den värsta på länge. När det går så långt att man utvecklar ett hat mot sig själv, just för att man inte kan uppföra sig mänskligt utan bara klagar och är otrevlig mot allt och alla, och det hela slutar med nån sorts ångestattack på kvällen där jag dränker mig själv i tårar, just för jag inte står ut med mig själv. Boven i dramat kallas Provera. Jag och hormontabletter går inte ihop har jag fått det bevisat för mig.

Under veckan hann jag med ett besök hos Fiona, min lilla läkare, som fint skrev ut antibiotika tabletter mot min akne. Jag var överlycklig, tills jag hämtade ut tabletterna igår (lördag) och fick reda på att dom var extremt stora, och fick läsa de tre A4:a sidorna med instruktioner och eventuella biverkningar. Att dom ska tas med en måltid, som inte får innehålla kalcium/mjölk gjorde mig jävligt less och lördagkvällen slutade med att jag bara ville spy på allt å alla. Juste, glömde jag säga att jag ska äta dom i tre månader också? ... Livet leker.

För tillfället har jag svårt å le över nånting, att jag har tre veckor till jullovet och minst fem prov kvar som ska skrivas, gör att en stor ångest väcks i kroppen på mig.

Jag vill inte, och jag orkar inte.

/MVH EMO-Emma

...

lita aldrig på människor

...tänk om ens känslor kunde styras av hjärnan...

...

Se inte ner på dig själv innan du vet vem du är.

förändring

WOW ska ni nu tänka. En ny header sitter på plats och nya bilder i menyn SKA jag fixa, jag lovar. Det känns jäkligt skönt att jag fortfarande kan få fram något litet i Photoshop , jag la ju det på is för över ett år sen, och har efter det inte arbetat med mer än enkel bildredigering i PS. Men tadaaa, jag fixade det!

Sen att jag haft min förra header sen i slutet av oktober förra året, gjorde att det behövdes ett nytt utseende här, utan allt för stor förändring.

Jag ljuger om jag säger att jag inte är nöjd, för det är jag ... faktiskt.

man tröttnar aldrig.Amanda ... det här är min pojkvän. Så fuck Petri.

helvetes vecka med fin helgMen nu var det väl bra länge sen eller?

Just därför tänkte jag uppdatera er om vad som hänt sen sist.
Har väl haft en liten helvetes-vecka, skolan har inte varit att leka med och jag har väl inte legat på topp när det gäller det psykiska heller riktigt. Dock vände allt i fredags, speciellt då Elin åkte ur Idol (jag log nöjt för mig själv). Och igår, lördag, vistades jag i Falun tillsammans med Ebba, och jaa, med mig hem fick jag min efterlängtade Fjällräven (fast brun) som jag skrev om tidigare, jag är numer ägare till en riktig vinterjacka (och ett läskigt dyrt plagg). Fick även ett par träningstights med mig hem, äntligen. Kvällen spenderades tillsammans med mina finaste vänner och jag såg en av världens kanske sämsta film.

Idag, söndag, började jag dagen med att stoppa handen i godispåsen. Den som säger att godis inte är godast på morgonen, ljuger. Iaf, havregrynsgröten gjorde mig ännu gladare och världens finaste pappa fick presenter innan vi for till mormor & morfar. Käkade massa god mat och efterrätt innan jag halvt sovandes åkte hem med musik i öronen. Jag älskar att åka bil i mörkret med bra musik spelandes i hörlurarna.
När jag äntligen kom hem till mitt underbara rum och ännu mer underbara säng, la jag mig framför web-tv tillsammans med godispåsen i ena handen och en vibrerande mobil i andra.

För övrigt, jag har inte spelat Sims på alldeles för länge, och jag har dragit på mig något hemskt beteende att platta håret lite för ofta numer.

Till veckan väntar gymnasiebesök och fysik prov.

happyface

Att det är Glenn Miller som spelas på Spotify istället för Daniel Adams-Ray, gör att jag bara spyr på skolan och allt vad prov heter. Jag har mer eller mindre lust å strypa var å varannan människa för alla är så fuckat jävla dryga. Jag spyr på snö, kyla, vinter, skola, tidiga morgnar, huvudvärk och trötta ögon. Jag spyr på papperstillverkning och egna idrottslektioner. Jag spyr på jobbiga lärare. Fyfan.
 

...

Ibland undrar jag hur jag ens orkar bry mig.

regn och bakJag älskar att jag sover 10-11 timmar i sträck, djupt, utan drömmar, varenda natt. Hur man sedan vaknar i god tid, utvilad och har en god frukost som väntar på en, that´s life. Ja, jag älskar frukost.

Sen sist jag skrev har jag både hunnit med kupolen, bio och badminton. En hel del Sims har spelats och en del web-tv har tittats på.
Idag var dock en regnig dag, jag sov lite för länge, och det blöta vädret satte stopp för mina planer att ta en promenad, såå ... jag bakade blåbärsmuffins istället :) *happy* Jag har bakat alldeles för lite den senaste tiden, och ja, det märks att kunskapen liksom bara försvinner, speciellt då jag fick lov å hälla ut smeten sist jag försökte baka (kan lova att det bara resulterade i en grinig Emma). Inte bra, inte bra.

För övrigt, dessa muffins ser kanske inte så mycket ut för världen, men lovar er, dom är himelskt goda. Att smeten också är obeskrivligt god gör inte saken värre.

För er intresserade (haha! nu var jag ju djävulskt rolig) kan jag meddela att jag numer tar hand om sju (!!) stycken simsgubbar i samma hushåll. Det är stressigt, som fan, men förhoppningsvis dör två av dom snart ... så två andra kan flytta in. Höhö.