Glad emmaHej och hå ... här har ni en glad Emma. En mycket glad.

De senaste dagarna har varit braiga dagar. Och förhoppningsvis väntar ett par braiga dagar framöver. Jag älskar när man mår såhär. Önskar att alla fick känna hur äckligt härligt det är att vara såhär glader.

Iaf .. det är även tragiskt hur lycklig man blir av nya kläder. Två skjortor kan nu hängas in i garderoben samt en .. svart långklänning. Vågat. Stört. Kul. Spännande.


MiiiiioTror nog på riktigt att bland det svåraste man kan fota är en svart hund ...

I alla fall ... hej!

Här hemma har vi haft besök av Mio sen i söndags. Han återvänder hem till mormor och morfar imorgon kväll. Under dessa dagar har jag förstått att jag ska inte skaffa hund på riktigt länge .. okej när jag är pensionär, men inte tidigare än så! Det går mig på nerverna att jag inte kan stänga dörren till mitt rum, gå vart jag vill utan att ha någonting vid fötterna, inte kan öppna altandörren om det är varmt ute, ha någon som står vid ytterdörren och gnäller när någon gått eller att man faktiskt måste möta andra människor och hundar när man ska ut å gå med honom.

Dock så älskar jag att han drar sig till mig om inte mamma är hemma, då han lägger sig bredvid en i sängen eller soffan och vilar sitt huvud mot ens ben eller arm och suckar sådär .. avslappnat. Mys.

Men nej... pensionär var det ja ...

Jag är även inne i dom två sista veckorna i skolan för årskurs åtta. Det är nu man undrar hur faan man orkat med detta hela året? Hur orkar man plugga? Hur orkar man koncentrera sig? Hur faan orkar man ens bry sig?

Aldrig någonsin har jag varit såhär skoltrött men jag älskar tanken på att det snart är slut, det känns lite ofattbart. Dock så gillar jag dom sista dagarna i skolan då dom oftast är otroligt slappa, fast vi har en hel del prov som ska klaras av dom närmaste dagarna. pust.

Oj vad jag alltid skriver mkt när jag väl bloggar. Dryg jag är.


Lycka

Jag kom på mig själv stå och le när jag stod och bredde mackorna imorse halv 7. Det betyder att jag mår bra. Mycket bra.

LånghelgJag älskar när man får vara ledig från skolan. Det om något är lycka på hög nivå.

Dom här 4 senaste dagarna har varit bra. I torsdags var jag så duktig att jag nästan skrev klart hela hemkunskapsuppgiften. Skönt att det nu är ur världen .. snart iaf.
I fredags följde jag med min mor till Valbo. Spännande resa på vägen dit .. krocka med fåglar, jag skrattade ihjäl mig. Det blev iaf ett snabbt besök på IKEA innan vi gick i affärer och jag hade turen på min sida. Jag kom hem med 4 olika påsar. Två av påsarna innehöll fina linnen, en annan påse innehöll ett par efterlängtade cykelbyxor och den fjärde påsen innehöll faktiskt ett par jeans. Kul. Efter två år tänker jag nu traska runt i ett par jeans igen. Det känns bra. Mycket bra.
Igår, lördag, hade det helt plötsligt blivit sommar. På eftermiddagen låg jag i solen i två timmar i bara linne och shorts och med bra musik i öronen. Jag trivdes riktigt bra. Det roliga var att jag hajjade till när jag sedan såg mig själv i spegeln efter halva tiden .. jösses vad fräknar jag hade fått! Sick. Kände mig som en .. salami.
Lördagskvällen bjöd även på en första middag på altanen med mycket goda grillspett (Y) Härlig sommarkänsla.
Söndag ... idag. Har mest bestått av plugg, städning av mitt otroligt stökiga rum samt rengöring av akvariet .. nu trivs Stina som fisken i vattnet igen.

Under helgen har även jag hunnit med middag med mormor å morfar, käkat mycket god choklad, haft glada stunder framför msn och i morse låg jag nog i världens skönaste säng.

Braiga dagar.

Nu väntar en film och en stor skål glass med lite för mycket chokladsås.

Till veckan väntar ett jobbigt fysikprov men även en mycket rolig händelse. Spännande.

Rättviks marknad

 Dagen skulle kunna jämföras med perfektion.