15 årIgår var det min dag. Min 15-års dag.

Jag fick fina presenter i form av Peace&Love biljett, oväntat mycket pengar samt jätte fina blommor. Jag fick besök av mina alltid bästa mormor och morfar. Jag fick jätte god mat och en smarrig tårta till efterrätt.

Det blev en bra dag även fast jag saknar det där härliga pirret i magen som man hade när man var liten. Då det kändes i hela kroppen redan dagen innan, och man var spänd av förväntan under hela skoldagen innan man fick komma hem och öppna presenter. Det är bland det värsta med att växa ... ingenting är lika kul som förut.

föresten ... svar ja ... jag bjuder på bilden :) Man fyller ju bara 15 en gång.

SaxenborgHem ljuva hem. Jag minns inte sist jag var såhär trött. Obeskrivligt.

Helgen har tillbringats i Saxenborg på konfirmationsläger. Vi har duskuterat livsfrågor, käkat kalops, sjungit, lekt en jäkla massa lekar, glott på film, ätit alldeles för mycket godis och mycket mycket mer... Då jag undrade va fan jag gett mig in på när vi rullade in vid Saxenborg med bussen så slutade helgen riktigt bra och jag tror sommaren blir roolig (med vissa tråkiga inslag) :) Jag hade även turen att komma i samma rum som Amanda, Ebba och Frida (som tydligen vägrade fastna på kort utan konstig min) . 


Imorgon väntar min sista dag som 14-åring ... ska bli .... skönt.

kupolen är ren skitJag bjuder på en nytagen mobilbild på min packning just nu ^^

Kupolen. Det förvånar mig fan varje gång jag är där hur jävla uselt det är! Hittade ingenting förutom en snygg väska inne på Åhlens som hade ett lika snyggt pris på 699 riksdaler. Men fundrar fan på å köpa den iaf.
Hittade även en snygg tight jeansklänning på Lindex i stan som var en storlek för liten... men det var tydligen fler som behövde en storlek större då den var slut på både kupolen och på hemsidan. Min vanliga tur :)

Annars håller jag på att packa ... har tagit mig en dusch samt tryckt i mig lite mat sen jag kom hem. Det känns så overkligt att jag åker snart. Oh gud, jag kommer få datorabstinens under helgen. Inte tala om vilken Bejeweled Blitz - abstinens jag också kommer få!

Ha en bra helg. :)

tomt på ordoj. huvudet blev helt tomt på ord.

...

tänkte iaf berätta att jag är ledig idag och imorgon då vi var utvecklingssamtal i skolan. Hade mitt samtal idag, det gick jätte bra :) Annars har jag pluggat en massa ... jag älskar när man får saker gjorda. (fuck, nu kom jag ihåg dom där jäkla spanskaglosorna, visste att jag skulle glömma dom!) Och imon väntar en runda på kupolen med mamma (var tusen år sen jag var på kupolen) och sedan åker jag på konfirmationsläger klockan 5. Det ska bli ... spännande.

btw ... ibland älskar jag livet.

HelgenDen här helgen gick alldeles för fort. Ångesten har suttit i hela kvällen då jag vet att en idrotts lektion väntar på mig imon bitti. Redskap. Min favorit.

Annars har jag bakat en jäkla massa samt tryckt i mig en påse Ahlgrens sura bilar. Smakade väldigt bra. Så bra att jag fick ont i magen då det är väldigt svårt att sluta äta dom.
Idag fyllde även min fina mamma år, så mormor å morfar har varit här under dagen. Trevligt trevligt.

Sen är det inte långt innan jag själv fyller år ... gissa vem som längtar?

PraoEfter den här veckan önskar jag att vi vinner dom där 224 miljonerna på lotto ikväll så jag aldrig behöver börja jobba. Under veckan har jag och Ebba praoat på en restaurang och satan vad drygt det varit. Det jobbigaste är att sista dan var den absolut bästa så då blev man liiite sur över att det var sista dan... men skönt.

Under veckan har jag även hunnit med en tur till frisören så här sitter jag med några centimeter kortare hår och ännu mer lockar. Jag vet inte riktigt om jag gillar det än ... måste tvätta håret några fler gånger först ^^

Men en sak vet jag iaf...och det är att när jag ska börja jobba, då ska jag ha ett jävligt roligt jobb.

 

StockholmI Lördags ringde klockan alldeles för tidigt och vid 10 satt jag på tåget påväg mot Stockholm.
Dagen bjöd på ett första besök i Globen för mig ... Jag såg genrepet på finalen av Melodifestivalen. Scenen var oväntat liten, globen var stort men inte alls lika maffigt som på tv men allting var riktigt coolt.
Det bjöds på gratis-prylar (jag äälskar sånt! ;)) och jag fick ont i både armar och händer av ett konstant klappande, jag fick det även bevisat för mig att jag måste skaffa mig en ny kompaktkamera.

Söndagen bjöd på lite shopping ... inte speciellt mycket men jag var mer än nöjd efter ett besök på Monki och Bikbok. Då jag först fick två fina tröjor på Monki och sedan hittade ett par riktigt snygga shorts på Bikbok så spred sig ett lycko-rus genom hela kroppen och jag kunde leende lämna butiken för att sedan äta lunch. Då förstod jag att kläder kan göra en jävligt lycklig ... för stunden.

På tåget hem satt jag med bra musik i öronen och tittade på när solen gick ner utanför fönstret. Mysigt, jag gillar att åka tåg och det var nästan så jag inte riktigt ville vara framme när vi närmade oss Borlänge.

Jag glädjer mig åt...Härligt att fylla bloggen med endast ego-bilder men men, sånt är livet :)

Den senaste veckan har mest bestått av skola och plugg. Idag lider jag av en extrem huvudvärk efter att jag sov några minuter i soffan men tvingade mig upp. Annars glädjer jag mig åt att Ane Brun kommer till Peace&Love i sommar, att det är fredag imon och att en veckas prao väntar istället för skola, samt att jag faktiskt drar till Stockholm under helgen. Hoppas kunna lägga in några nya plagg i garderoben på söndag, det skulle både den och jag behöva.

Vilken film?Den största frågan om dagarna är vilken film man ska se på, eller hur länge man tillåter sig själv spela spel på Facebook.

Jag hatar att solen skiner utanför fönstret i flera dar och jag kan inte gå ut. Jag hatar att jag inte kan sjunga, så jag får nöja mig med mimandet. Jag hatar att ha snor endast i ena näsborren och jag hatar att det här lovet snart är slut.