Tedrickande sjuklingJag kan börja med att tala om att någon gått och blivit sjuk här hemma. Nämligen jag. Konstigt nog. Det började med lite rethosta igår kväll och ops, här ligger jag med 38 graders feber. Så det kan gå ...

Sen ... dagens stora höjdpunkt. Jag har druckit te. Jag är ju lite inne på det här med att ge saker en andra chans och efter att jag bestämde mig i våras för att dricka te varje dag i en månad för jag läst att smaklökarna vänjer sig efter 30 dagar ... märkte att det inte stämde så jag tröttnade på att dricka något äckligt varje dag och gav upp.
Idag prövade jag igen ... det gick fin fint. Inte fan var det gott i alla fall, men jag drack upp det utan att klaga.
Kanske ska ge mig in på ett 30-dagars projekt igen?
Känner mig ju lite vågad som ni kanske märker ;)

Jag har bestämt migJag har bestämt mig.

Jag vet inte om detta bara är en ren impus-grej eller om jag verkligen vill. Men fan, jag ska börja blogga igen. Det blir nog inte så mycket uppdatering och räkna med mer bilder än text, jag kommer troligtvis hålla allting på en annan nivå än tidigare och jag vet att det här är uppskattat av några iaf ... ;)


Jag mår bättre än någonsin så nu efter snart ett år från bloggen känner jag att jag verkligen vill, hoppas att den känslan håller i sig bara ... allting är ju värt en andra chans, så håll tummarna.